knowledgeable, Listened to me. Acknowledged the issue and had good recommendations for treatment.
Deskundigheid en vriendelijkheid
Kundig, efficiënt, leuke afwisselende oefeningen. Makkelijk benaderbaar en bijzonder zorgzaam en aardig. Daarom een dikke 10. ??
Hij is deskundig en serieus.
Gezellig mee babbelen en kletsen en legt ondertussen ook de oefeningen heel goed uit en waarvoor het is.
Rustige uitstraling / luistert goed / geeft goede duidelijke uitleg / maakt deskundige indruk
Ze is toegankelijk, luistert goed. Snel diagnose en adviezen. Stemt alles samen af.
Ik ben al 20 jaar bij deze therapeut (met grote tussenpozen) en steeds heeft hij me afgeholpen van hinderlijke stijfheid en pijn
Vakbekwaam, luisterd goed en geeft goede terugkoppeling, vriendelijk.
Very good advice and nice relationship
De fysiotherapeut was professioneel, maar ook aardig en gezellig tegelijkertijd. Dat maakte het makkelijk om zijn adviezen op te volgen. Het was fijn om geholpen te worden en samen te kijken naar wat de vervolgstappen zouden zijn.
Serieuze, humorvolle en breed georiënteerde man met interesse voor zijn werk. Hij wordt ook enthousiast als je serieus met je klacht bezig bent wat motiveert waardoor je samen naar een goed resultaat werkt.
Goede en duidelijke behandeling
Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de fysiotherapeut.
Deskundige fysiotherapeut die op een duidelijke manier alles uitlegde. Zeer prettig!!!
B&B Healthcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundigheid en vriendelijkheid
Hij is deskundig en serieus.
Vakbekwaam, luisterd goed en geeft goede terugkoppeling, vriendelijk.
Very good advice and nice relationship
Goede en duidelijke behandeling
Het enthousiasme en doorzettingsvermogen van de fysiotherapeut.
B&B Healthcare heeft de volgende resultaten bereikt: