Ik vond het prettig te merken dat mijn klachten serieus genomen werden en dat er ook gekeken werd naar het mentale stuk, het was in mijn geval spanningspijn. Daarnaast heb ik verschillende...Ik vond het prettig te merken dat mijn klachten serieus genomen werden en dat er ook gekeken werd naar het mentale stuk, het was in mijn geval spanningspijn. Daarnaast heb ik verschillende oefeningen voor thuis meegekregen en werd er duidelijke uitleg gegeven over zowel de behandeling, de voortgang en de oefeningen. Er was echt aandacht en dat vind ik erg belangrijk.
Hij luistert goed en lijkt niet op de automatische piloot te draaien. Communiceert ook duidelijk waar hij goed in is en waar mogelijk iets minder. Heel vriendelijk en de stagiaire ook :-). Zeer...Hij luistert goed en lijkt niet op de automatische piloot te draaien. Communiceert ook duidelijk waar hij goed in is en waar mogelijk iets minder. Heel vriendelijk en de stagiaire ook :-). Zeer tevreden, maar wil vanwege andere medische problemen behandeling even stopzetten.
De pijnklachten zijn verergert.
Zou deze fysiotherapeut zeker aanbevelen
Goede behandeling. Maar een ontzettend vieze praktijk! Of je nu om 8:00 komt of om 12/13 uur of later in de middag. De wc stinkt, is vies. Prullenbak ligt overvol met Papieren...Goede behandeling. Maar een ontzettend vieze praktijk! Of je nu om 8:00 komt of om 12/13 uur of later in de middag. De wc stinkt, is vies. Prullenbak ligt overvol met Papieren handdoeken, vaak naast de prullenbak. Ook in de behandelkamer overvolle prullenbak. Behandeltafel ook niet altijd even schoon. Erg jammer dit!! Hierin kan echt wel verbetering komen.
Kundig, helder stappen plan, gericht op de praktijk
Wanneer ik iemand tegen kom die een fysio nodig heeft
Luistert aandachtig naar de klachten, Stelt specifieke vragen, neemt de tijd om het probleem duidelijk en helder vast te stellen en laat ook zien wat het plan is. Samen werken aan een plan en wordt...Luistert aandachtig naar de klachten, Stelt specifieke vragen, neemt de tijd om het probleem duidelijk en helder vast te stellen en laat ook zien wat het plan is. Samen werken aan een plan en wordt betrokken bij eventuele verdere stappen.