Zeer kundig, vriendelijk en duidelijke uitleg over hoe de klachten kunnen worden aangepakt.
Aan anderen Wanneer het weer nodig zou zijn bij mijn eigen kinderen
Mark van der Laan
Kundig en betrouwbaar
Ik heb niet het gevoel dat de therapeut goed genoeg luistert naar de kwaal en ook waarschuwingen van problemen die ik ondervond niet goed registreerde en daardoor minder bekwaam behandelde dan had...Ik heb niet het gevoel dat de therapeut goed genoeg luistert naar de kwaal en ook waarschuwingen van problemen die ik ondervond niet goed registreerde en daardoor minder bekwaam behandelde dan had gekund.
Doordat ik al een paar jaar bij hem af en toe onder behandeling ben hebben we een goede band opgebouwd. Waardoor het makkelijk communiceren is over de klachten en de behandeling. Hij geeft goede...Doordat ik al een paar jaar bij hem af en toe onder behandeling ben hebben we een goede band opgebouwd. Waardoor het makkelijk communiceren is over de klachten en de behandeling. Hij geeft goede adviezen en oefeningen.
Lies
Wanneer iemand in dezelfde situatie zou zitten met klachten.
N paape
Goede uitleg, oefeningen en behandeling snel en effectief snelle progressie en snel van de klachten af. Super fijn
Jasmine
Wanda was great at listening and finding a good balance between challenging and sport appropriate exercises and rest and recovery!