Ik ben behandeld door simon. En ondanks dat het even zoeken was naar de juiste weg voor de behandeling ben ik altijd professioneel en vriendelijk geholpen! Met oog voor mijn persoonlijke leven en...Ik ben behandeld door simon. En ondanks dat het even zoeken was naar de juiste weg voor de behandeling ben ik altijd professioneel en vriendelijk geholpen! Met oog voor mijn persoonlijke leven en mijn herstel ben ik altijd tevrede B&B uitgelopen!
Als de klachten spontaan ontstaan en oudere blessures worden goed aangepakt met de juiste oefeningen en uitleg waarom een bepaalde oefening of beweging pijn kan doen. Ze legt het duidelijk uit!
Goede begeleiding
Martijn
Het contact en het gevoel bij de behandelaar
Er werd goed overleg gepleegd over wat er nodig was en wat ik graag zou wensen in ondersteuning
Goede duidelijke uitleg over mijn blessure + de oefeningen die ik kreeg. Ook veel diversiteit in de oefeningen waarin er goed werd opgebouwd qua moeilijkheidsniveau
inge
Vriendelijke, deskundige fysiotherapeuten die de tijd voor mij hebben genomen en mij van mijn probleem hebben af geholpen.
Lilian
Ze heeft begrip, medeleven kennis geefr veel tips voor thuis en je kan lachen met haar
To the point. belangstellend.
Willem
Zij was zeer betrokken bij mijn herstel waardoor alles soepel verliep