Goede vriendelijke therapeut met kennis van zaken, durft buiten de lijntjes te denken. Dit heeft mij van de klachten afgeholpen.
Tevreden
Nerissa Franken heeft de juiste advies en antwoorden aan mijn vragen.
Wanneer iemand soortgelijke klachten heeft.
Denise
Nou ik ben nog nooit bij een andere fysio geweest dus lastig. Maar goede ervaring!
Helaas gaat ze wat anders doen en een vervolg opleiding. Zou haar zeker aanbevelen
Hij heeft mij goed geholpen om de spieren stevig te krijgen door de juiste oefeningen. Ik ben dankzij zijn goede begeleiding aan mijn beide knieën geopereerd met goed resultaat. Mijn benen waren O...Hij heeft mij goed geholpen om de spieren stevig te krijgen door de juiste oefeningen. Ik ben dankzij zijn goede begeleiding aan mijn beide knieën geopereerd met goed resultaat. Mijn benen waren O gaan staan. Nu heb ik rechte benen. Komt mede mijn inzet ook. Heb hele knie protheses.
Marcel
Ze is een lieve dame .... die haar vak goed begrijpt en de dingen ook zo uit weet te leggen dat iemand die er geen verstand van heeft hrt ook begrijpt .... ze is duidelijk en de thuis oefeningen...Ze is een lieve dame .... die haar vak goed begrijpt en de dingen ook zo uit weet te leggen dat iemand die er geen verstand van heeft hrt ook begrijpt .... ze is duidelijk en de thuis oefeningen werkte bij mij fantastisch
Heel lieve vrolijke meid die goed uitlegt wat ze ziet en gaat doen.