Fijne fysiotherapeut, neemt je serieus en in overleg juiste behandeling. Is deskundig.
Marouane
Neemt zijn tijd om je ook echt goed te helpen en zette goeie oefeningen voor me neer wat me op korte en lange termijn goed heeft geholpen
Het was geweldig
Deskundig, gerichte oefeningen die resultaat afwerpen. Training doelgericht
Kennis (zowel op t gebied van fysiotherapie als fitness), draait geen standaard protocol af maar kijkt ook verder
De fysiotherapeut had een professionele werkhouding, hanteerde correcte (formele) taal, ging secuur te werk teneinde de fysieke problemen van de patiënt te behandelen.
A.J. Olivier
Als na meer dan 6 weken weer een afspraak maak om de draad weer op te pakken. krijg ik als straf een extra les in rekening gebracht die niet wordt gegeven
Lucinda
Kevin was great! He is sincere, kind and most of all got me back on track to recovery after my broken leg. I highly recommend him to anyone needing physio after a sport injury.
Paul Lucas
De behandeling wordt uitgebreid besproken en alle opties passeren de revue. Ze is ook niet bang om een collega te raadplegen en naar over te dragen wanneer zij ziet dat dat nodig is. Is eerlijk en...De behandeling wordt uitgebreid besproken en alle opties passeren de revue. Ze is ook niet bang om een collega te raadplegen en naar over te dragen wanneer zij ziet dat dat nodig is. Is eerlijk en reëel bij het bespreken en de voortgang tijdens de behandeling.
Duidelijkheid, voortgang van de behandeling. Ze is heel toegankelijk.