Kundig, duidelijk in uitleg en verwachtingspatroon! Heel prettig persoon!
Hilde luisterd, vraagt door én overlegd met jou. Daarbij is ze erg kundig. Mijn ervaring is dat zij een van de betere fysiotherapeute is in dit team
He is prifesjonal, he give me good exercise at home and that help.me a lot. I feel relief from first visit.
Bij complexere problemen die vragen om een ervaren therapeut
Doelgerichte begeleiding.
Vriendelijkheid en deskundigheid
Ze is duidelijk met de instructies en heeft een open en plezierig karakter
Kundig persoon
Ivar is heel enthousiast en sloot erg goed aan bij mij als doelgroep. Hij weet ook een praatje te maken wat niet alleen gaat over de fysiotherapie maar bijvoorbeeld ook over het weekend. Verder merkte ik dat hij zin had om mij te helpen en begeleidde zijn stagiaires ook goed
Fijne mensen die gedreven zijn in hun vak en kunnen luisteren
alles is duidelijk enz enz
Als ze klachten hebben en ze zoeken een fyso
Ze nam me serieus en gaf duidelijke tips
Vakkundig, heldere communicatie. plezierige persoonlijkheid
Ik ben neutraal met de behandeling
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:
B-Fysic Fysiotherapie Verzijden