SterSterHalve sterLege sterLege ster

De fysio gaf aan dat de blessure met 1/2 behandelingen te verhelpen was en dat verder niets nodig was. Ik heb meerdere keren gevraagd of er verder niets aan de hand is waardoor het ontstond maar dit was niet volgens de fysio. Nu heb ik na 1/2 weken normaal sporten weer op z.g.a. dezelfde manier last van mijn schouder.

Frank vercruysse

Ik word serieus genomen. Hij is zeer kundig en ook gezellig.

Jan Dollevoet

De Man in dit geval Ted is zeer ervaren en weet wat hij doet

Goede deskundige begeleiding en behandelingen. Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Ik vond de behandelingen vakkundig gedaan. Ik heb een nekhernia en artrose die door mijn werk ontstaan zijn. Door de behandelingen en oefeningen die ik meegekregen heb voor thuis kan ik de pijn nu onder controle houden. Ben zeer tevreden over de fysio.

SterSterSterSterLege ster

Als iemand een soort gelijke blessure heeft als ik!

De deskundigheid en eerlijkheid van de therapeut, heeft de juiste diagnose gesteld en direct actie ondernomen om mij zsm van mijn klacht af te helpen. Heeft een verslag gemaakt voor de huisarts zodat ik doorverwezen werd voor verdere behandeling.

Kundig, duidelijk, vriendelijk

H. Minneboo

Hilde is heel kundig, luistert goed, neemt de tijd en ik heb echt baat gehad bij de behandelingen.

Spontaan, helder en duidelijk. Een praten op een lijn. En dat is erg prettig. Dit geldt niet alleen voor Stijn ook voor Rolf.

De kennis, kunde en ervaring van Ted merk je enorm! Ook de manier hoe hij met me omgaat. Respectvol en met begrip en hij denkt mee en verder dan alleen even snel de afspraak. Erg tevreden!

Sympathieke omgang, empathisch, luisterend oor, discreet.

Prettig in de omgang, doelgericht en vakkundig.

Vriendelijk, duidelijke uitleg diagnose en oefeningen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik vond de fysiotherapeut niet capabel om mijn klachten te verhelpen. Dat is ook gebleken. De behandeling was niet effectief, ik heb geen goede oefeningen gekregen en wel een erg hoge rekening voor diagnostiek, terwijl ik amper 25 min binnen ben geweest en er nauwelijks onderzoek en behandeling is geweest. Daarna ben ik naar een andere therapeut gegaan en die heeft de klachten wel verholpen.

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 4 oktober 2018

B-Fysic Fysiotherapie Verzijden

B-Fysic is dé specialist op het gebied van fysiotherapie en ergotherapie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt. Het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid van de cliënt door het leveren van uitstekende paramedische zorg en activiteiten op het gebied van bewegen. We doen dit met een enthousiast en vakkundig team dat zorgt voor een optimale begeleiding van patiënten in een prettige omgeving. B-Fysic biedt iedere cliënt uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in de omgeving van de patiënt speelt, zodat het behandelresultaat ook vastgehouden kan worden na de behandeling. Zo leveren wij duurzame effectieve zorg.

Baandervrouwenlaan 241

5282 TP Boxtel

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Frank vercruysse

Ik word serieus genomen. Hij is zeer kundig en ook gezellig.

Jan Dollevoet

De Man in dit geval Ted is zeer ervaren en weet wat hij doet

SterSterSterSterLege ster

Als iemand een soort gelijke blessure heeft als ik!

Kundig, duidelijk, vriendelijk

H. Minneboo

Sympathieke omgang, empathisch, luisterend oor, discreet.

Prettig in de omgang, doelgericht en vakkundig.

Vriendelijk, duidelijke uitleg diagnose en oefeningen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster