Via de site producten besteld en enkele dagen werden deze naar volle tevredenheid thuisbezorgd. Verrassend waren de vele extra's.

Extra's aansluitend bij de aard van de bestelde artikelen. Dit betekent zeer bruikbaar!

Marleen

Uitstekend! Alles is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De bestelprocedure snel en de informatie rondom top. En de kleine extra’s en acties zijn altijd leuk om te ontvangen!

Gebruiksvriendelijk en service gericht! Up to date en om de zoveel tijd goede acties!

Dit is mijn eerste bestelling.

Fijn om ook andere producten uit te proberen door gratis monsters.

Super Service! Snelle levering en leuke samples bij de bestelling.

Zeer goed. Snelle levering en fijne extra’s

De extra’s en snelle levering

Dit is een prettig bedrijf dat begrijpt hoe de klant behandeld wil worden.

Snelle bezorging van de bestelde produkten. en niet te vergeten altijd de verrassingen erbij.

Het paasei kreeg ik cadeau van mijn zusje! Mooi ingepakt en zo veel extras dat ze dacht dat ik hem al had uitgepakt..

Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling. Als verassing kreeg ik er allerlei leuke extra producten bij. Ik ben onder de indruk en bestel mijn producten volgende keer weer via de... Zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling. Als verassing kreeg ik er allerlei leuke extra producten bij. Ik ben onder de indruk en bestel mijn producten volgende keer weer via de BABORwebshop.

-Snelle levering
-Leuke extra's
-Fijne producten

Laura Droog

Zoals altijd een snelle levering en leuke extra’s. Bedankt weer!