Melanie
Op aanraden van een kennis
- Wat vond je van de vragenlijst (als je deze hebt ingevuld) ?
- Helder en duidelijk!
Op aanraden van een kennis
Omdat het betrouwbaar is en goede service De mix voor woezel onze labradoedel voor Epilepsie werkte binnen twee weken. Zeker aanbevolen voor honde bezitters!
Leek.me goed
Voelde goed en vertrouwd
eerdere goede ervaringen
Omdat ik deze tegen kwam op internet op mijn vraag over de overgang. Alleen werken de druppels helemaal niet.
Zag het op Facebook
vanwege het specifieke aanbod voor honden
Omdat ik goede reactie's had gelezen
Omdat ik bekend ben met Bach Bloesem
ervaring door mijn eigen mix t.b.v. overgang
Vanwege mijn hond met veel allergieën en jeuk en dit product geen extra smaak of toevoegingen heeft en puur is maar wel makkelijk te geven is.
Eerder gezien
Ik vond je op Google
ziet er betrouwbaar uit
Bach Bloesem Mix van Greetje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bach Bloesem Mix van Greetje heeft de volgende resultaten bereikt:
Bach Bloesem Mix van Greetje