Fam Hendrix
Zeer correct, Houden zich aan de afspraken, werken netjes. Het eind resultaat zeer goed.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Nemen de tijd en geven goed advies.
99% beveelt Je Baden+ badkamerspecialist aan!
99% beveelt Je Baden+ badkamerspecialist aan!
Een woord geweldig
Fijn en persoonlijk contact en het eindresultaat is een een prachtige badkamer en toilet!
Mooi bedrijf, goeie communicatie, goed advies. En een zeer prettige uitvoerder, die meedenkt, overlegd, advies geeft en netjes werkt, we zijn zeer tevreden.
Mijn ervaring met het bedrijf is positief. Goede communicatie , vriendelijk en snelle service.
Heel tevreden met onze nieuwe badkamer. Zowel het uitkiezen als het plaatsen is door mensen met veel vakkennis gebeurd wat tot een zeer mooi resultaat heeft geleid. Dankjewel!
Erg tevreden met intake en uitvoering
De ervaring met Oude Geerdink badkamers was echt TOP. Bij het eerste gesprek had ik er al meteen een goed gevoel bij. Geen moeilijk gedoe geen keuze menu ‘s aan de telefoon. Maar meteen de juiste persoon aan de telefoon. Meteen een afspraak gemaakt bij Oude Geerdink in de showroom. En Pim heeft daar een mooi plan voor ons gemaakt met een 3D tekening erbij.Onze badkamer was een behoorlijke uitdaging omdat de ruimte beperkt is. Maar het is ongelooflijk wat er op een ruimte van 2 bij 2 m nog mogelijk is. Alles wat we nodig hebben is aanwezig en door het plaatsen van een douchecabine die helemaal naar de wand is te klappen hebben we ruimte genoeg. Het team van oude Geerdink is Top van de verkoper tot de slopers, tegelzetters, installateur, timmerman en kitter. Iedereen heeft supermooi werk afgeleverd.
Prachtige badkamer, heel blij mee
We zijn erg prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Ze waren erg deskundig en kwamen met uitstekende ideeën voor een nieuwe indeling. De plaatsing verliep prima volgens afgesproken planning met prima personeel. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat.
Prettig om mee samen te werken .
In goed overleg zeer vele mogelijkheden. Komen afspraken na. Zeer zorgvuldig en netjes werken naar een mooi resultaat.
Goede service, prachtig resultaat
duidelijk,
Goed en netjes geholpen. Snel in kaart wat de wensen zijn. Goede service. De installateur was ook een hele nette, kundige man.
Je Baden+ badkamerspecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Je Baden+ badkamerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Een woord geweldig
Erg tevreden met intake en uitvoering
Prachtige badkamer, heel blij mee
Prettig om mee samen te werken .
Goede service, prachtig resultaat
duidelijk,