Offerte

Familie Kok

Top vakmensen

Vakmannen

fam. Coret

Zeer goede ervaring van eerste gesprek tot montage. Overall een top ervaring.

Creativiteit, goede materialen en samenwerken met goede installateurs.

Details wat beter communiceren met de installateur. Soms gaf de tekening andere details in afwerking dan besproken.

Familie Willems

Goede ervaring gehad! Altijd alles keurig gecommuniceerd. Goed geholpen in de showroom. De oplevering is zoals besproken. Betrouwbare werknemers die weten wat ze doen en goed advies uitbrengen.

Goede communicatie wanneer er een wijziging in de planning was. Deskundig personeel die erg vakkundig zijn.

Fam.Verwijst

Renovatie badkamer

Goed eindresultaat

Eerste beoordeling van het werk ter plaatsen voegt weinig toe. Later was er meerwerk nodig.

Familie Dailly

Oude Geerdink

Men neemt de tijd voor een afgewogen advies. Voorbeeld van de wandtegels mochten we mee naar huis om ter plekke te beoordelen.

Er was vergeten door te geven dat de zaterdag voorafgaande aan de renovatie van de badkamer de ingeplande sloopdag was. Een dag tevoren vernamen we dat en moesten we even schakelen. Uiteindelijk... Er was vergeten door te geven dat de zaterdag voorafgaande aan de renovatie van de badkamer de ingeplande sloopdag was. Een dag tevoren vernamen we dat en moesten we even schakelen. Uiteindelijk geen probleem maar we waren eventjes overrompeld.

Daphne Lenkens

Zeker een aanrader! Gesprek is in de showroom is prettig en bevat eerlijk advies! De monteur is vervolgens erg vriendelijk en overlegt tijdens de montage veel zodat je achteraf niet voor verassingen... Zeker een aanrader! Gesprek is in de showroom is prettig en bevat eerlijk advies! De monteur is vervolgens erg vriendelijk en overlegt tijdens de montage veel zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Sowieso erg fijn om alles onder een dak te hebben.

Overleggen en stemmen tijdens de montage alles af

N.v.t.

Fam. Hoeksema

Goede service en communicatief sterk.

Prachtige showroom met veel keuso

Bedrijf beter zichtbaar maken vanaf de straatkant.p

Dhr. en Mevr. Kombrink

Zeer professioneel en uitstekend geholpen.

Professioneel, goede uitleg.
Super nette showroom om spullen te zien!

NVT

Mevrouw Andringa

Erg fijn en professioneel, goede adviezen gekregen bij het uitkiezen. Er werd ook meegedacht naar het meest optimale en praktische.

Goed en netjes werk.

Als ik al een vebeterpunt zou moeten noemen dan is het iets meer communicatie naar klant toe over eventuele planning.

Dhr. en Mevr. Oostvogels

Goed advies en professionele uitvoering van de renovatie van 2 badkamers

meedenken met de klant

op dit moment geen verbeterpunten