9.3 /10

checkbox99% beveelt Je Baden+ badkamerspecialist aan!

Advies
Communicatie
Deskundigheid

Familie Koebrugge

We zijn erg prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Ze waren erg deskundig en kwamen met uitstekende ideeën voor een nieuwe indeling. De plaatsing verliep prima volgens afgesproken planning met prima personeel. Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat.

Familie Goselink

SterSterSterSterLege ster

Prettig om mee samen te werken .

Familie Frons

In goed overleg zeer vele mogelijkheden. Komen afspraken na. Zeer zorgvuldig en netjes werken naar een mooi resultaat.

Heskes

Zeer goede service,personeel denkt met je mee

Familie Lemmens-Van Dam

We werden enorm goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer en toilet. Er werd een stapje extra gezet om van alles op korte termijn te regelen, super fijn!

Familie B. De Bildt

Tot volle tevredenheid badkamer aangepast en toiletten vernieuwd. Uitstekende begeleiding. Zeer nette vakmensen. Na iedere werkdag werd opgeruimd en schoongemaakt. Fam. B. De Bilt

Familie Sanders

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Er is netjes gewerkt en de materialen hebben een hoge kwaliteit.

Fam. Slump

Vakmanschap van oriëntatie tot eindresultaat

De heer en mevrouw Greidanus

SterSterSterHalve sterLege ster

Meedenkend met wensen en vakkundig en hardwerkend personeel.

Fam. D van der Meer

Vanaf de eerste kennismaking in de showroom hadden we direct een goed gevoel. We kwamen voor de verbouwing van ons toilet. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt is er met ons meegedacht en van advies voorzien. Er is iemand bij ons thuis gekomen om te kijken wat de mogelijkheid was. Vervolgens voor een tweede afspraak in de showroom geweest waarbij een 3 D tekening is getoond hoe het nieuwe toilet eruit zou komen te zien. Vervolgens hebben we de offerte getekend en is de planning gemaakt. In de planning stond precies aangegeven per onderdeel (loodgieter, tegelzetter, voegen, plaatsen toilet en kitten) wanneer de werkzaamheden gingen starten.

Gina Heijnis

Van het begin tot eind en daarna nog Alles top geregeld !!! Super tevreden

Familie Kok

Top vakmensen

fam. Coret

Zeer goede ervaring van eerste gesprek tot montage. Overall een top ervaring.

Familie Willems

Goede ervaring gehad! Altijd alles keurig gecommuniceerd. Goed geholpen in de showroom. De oplevering is zoals besproken. Betrouwbare werknemers die weten wat ze doen en goed advies uitbrengen.

Fam.Verwijst

Renovatie badkamer

Je Baden+ badkamerspecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Je Baden+ badkamerspecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundigheid

Familie Koebrugge

Familie Goselink

SterSterSterSterLege ster

Prettig om mee samen te werken .

Familie Frons

Fam. Slump

Vakmanschap van oriëntatie tot eindresultaat

De heer en mevrouw Greidanus

SterSterSterHalve sterLege ster

Meedenkend met wensen en vakkundig en hardwerkend personeel.

Fam. D van der Meer

Gina Heijnis

Van het begin tot eind en daarna nog Alles top geregeld !!! Super tevreden

Familie Kok

Top vakmensen

fam. Coret

Zeer goede ervaring van eerste gesprek tot montage. Overall een top ervaring.

Familie Willems

Fam.Verwijst