Offerte
Nazorg
Communicatie

R.Groenendijk

Zorgeloze verbouwing

Betrouwbaar, zorgvuldig en netjes.

In de communicatie kan het beter. Communicatie tijdens verbouwing was goed. Alles wat voor en na de verbouwing gecommuniceerd moest worden kan beter. Oplevering moet beter. Bij ons is geen... In de communicatie kan het beter. Communicatie tijdens verbouwing was goed. Alles wat voor en na de verbouwing gecommuniceerd moest worden kan beter. Oplevering moet beter. Bij ons is geen oplevering geweest. U bent toch bij ons twee weken aan het werk geweest en wij stellen het zeer op prijs dat er goed wordt opgeleverd en dat onze vragen beantwoord worden.

Dhr Doomen

Keurig

Denken mee met klanten bij ontwerp en realisatie van de badkamer

Eerder communiceren als er een vertraging is ontstaan in een (deel)levering van derden.

Fam. Apeldoorn

Vakkundig, correct en vriendelijk personeel

Vakmensen in dienst, zij weten waar zij mee bezig zijn.

De planning zou iets efficienter kunnen zijn.

Fam. Ruigewaard

We zijn erg tevreden over Gitsels. Samen met Harald hebben we een prachtige badkamer samengesteld. We hebben daar ruim de tijd voor genomen en op geen moment voelden wij druk om (sneller) een keuze... We zijn erg tevreden over Gitsels. Samen met Harald hebben we een prachtige badkamer samengesteld. We hebben daar ruim de tijd voor genomen en op geen moment voelden wij druk om (sneller) een keuze te maken. Harald is daarbij een erg prettige adviseur. Alle ruimte om te experimenteren, maar wel duidelijke voorstellen om keuzestress te vermijden. Het duurde even voordat een monteur beschikbaar was om de badkamer te plaatsen, maar daarover was Gitsels transparant dus kwam het niet als verassing. Alles is kortgeleden keurig opgeleverd. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.

Prettige ongedwongen sfeer. Goede adviezen.

We wisten dat het even zou duren voordat de badkamer geplaatst kon worden ivm drukte, maar nog wat meer communicatie in de tussentijd was prettig geweest.

Mevrouw van Puijenbroek

Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Kees en Henriëtte van de Werdt

Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer... Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer ID onze badkamer en toilet te laten maken waar wij héél blij mee zijn We kunnen iedereen aanbevelen bij badkamer ID een badkamer of sanitair uit te zoeken. Een gewaardeerd familie en badkamerbedrijf. En óók veel dank aan Dennis die onze badkamer en toilet heeft geïnstalleerd...'n Dikke 10 van ons vóór Dennis. Complimenten is zó netjes gemaakt...geweldig gewóón...Toppie!
Dankjewel Badkamer ID...onze nieuwe badkamer en toilet is zó prachtig geworden, we genieten er nu al van!
Badkamer ID heeft het vóór ons helemaal waar gemaakt! TOP

Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP

Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat... Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat maakt vóór ons hierdoor een gewaardeerd badkamerbedrijf.

Fam Twaalfhoven

Afspraken nakomen

Beter plannen van tijd, 3 weken werd 6!
En het voegen kan netter

fam. Mommersteeg

Zeer positief!

Heel goed advies en er werd actief meegedacht. De gesprekken waren erg prettig.

geen, ga zo door :)

Fam. Den Hollander

Prettig, professioneel

Meedenkend, net werk geleverd, volgens afspraak

Iets meer zekerheid vooraf t.a.v. de montage duur.

J.J. Heesakkers

Servicegericht en vakkundig