Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

We zijn zeer tevreden vanaf het eerste gesprek tot de oplevering.
Ook de ingezette mensen voor de uitvoering hebben dit, op een voor ons, prettige manier gedaan.
Alles in goed overleg.

Geen druk bij de opdrachtverstrekking.
Alles meer dan volgens de afspraken uitgevoerd.
Uitgevoerd door vakmensen.

Het duurt nu langer dan noodzakelijk was geweest voordat we onder een warme douche kunnen. In de toekomst de leidingen tussen de warmwaterinstallatie en douche zo kort mogelijk houden.
Dit geeft negatieve milieueffecten en extra kosten.
We waren graag eerder gewezen op de hoogte van de laden onder wastafel. Nu kan er geen shampoofles rechtop in de lade staan.

Goed overleg met projectleider en uitvoeringsmedewerkers

Bij reclamatie werd er adequaat en snel gereageerd en uitstekend opgelost.

Communicatie tussen de uitvoering en projectleiding kan beter.

Fam. Wijnen

Van offerte tot oplevering is alles goed verlopen. Het prettige advies en het meedenken naar ons als klant toe, de scherpe offerte, het netjes werken met als eindresultaat de perfect opgeleverde... Van offerte tot oplevering is alles goed verlopen. Het prettige advies en het meedenken naar ons als klant toe, de scherpe offerte, het netjes werken met als eindresultaat de perfect opgeleverde toiletten en badkamer maken dat wij super tevreden zijn met het eindresultaat. Ook de nazorg is ronduit top. Enige minpuntje was de communicatie gedurende het volledige traject. Nu gaat het daar niet alleen om bij een badkamer maar de communicatie kan met weinig moeite echt veel beter.

Breed aanbod van kwaliteitsproducten, inzichtelijke offerte en erg mooi en strak werk opgeleverd.

De communicatie, even laten weten als het wat later wordt of uitleggen waarom het niet volgens planning loopt voorkomt irritatie.

Familie Hemmes

Bij Aangenaam badkamers werken zeer kundige mensen. Allereerst in de showroom werd samen met ons een ontwerp gemaakt voor de badkamer en konden we uit allerlei opties kiezen. Ook werd er meegedacht... Bij Aangenaam badkamers werken zeer kundige mensen. Allereerst in de showroom werd samen met ons een ontwerp gemaakt voor de badkamer en konden we uit allerlei opties kiezen. Ook werd er meegedacht over de indeling van de badkamer.
De uitvoering van de werkzaamheden is erg professioneel gedaan. Met name de tegelzetter heeft fantastisch werk verricht, onze complimenten hiervoor!

De communicatie verliep soepel, iedereen is bereid mee te denken op elk niveau (grote lijnen tot details) en het eindresultaat is super!

David heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Prettig gesprek.
David heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Prettig gesprek.
Bij ons heeft Roy de verbouwing van de badkamer gedaan. Het is prachtig geworden. Een echte vakman. Er werd netjes gewerkt, iedere dag als hij weg ging was zijn werkplek opgeruimd. Prettig om mee samen te werken. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.

De lijnen van communicatie waren kort en verliepen prima. Afspraken werden na gekomen.

De ervaringen zijn zeer positief, zowel de wijze van advisering, de uitvoering van de opdracht en het eindresultaat

Advisering op maat
Installatie op vakkundig, personeel plezierig in de communicatie, werkten erg netjes en precies
Eindresultaat geheel naar wens

Rolf

Uitstekend, we hadden een goede ervaring van alles van ontwerp tot plaatsing. Veel flexibiliteit en goede oplossingen bij tegenslagen.

Met name de flexibiliteit en de ruime product keuze.

Als ik iets zou moeten zou het met name de planning van werkzaamheden zijn. Dat voelt soms een beetje ad-hoc.

Tim

Positieve ervaringen, helder en duidelijk in de offerte. Veel mogelijkheden en er wordt goed meegedacht.

Meedenken en helder en open.

Geen echte verbeterpunten. Wellicht enkel het attenderen op het nalopen van de ingetekende hoogtes van bijv. de wastafel etc.

Ruben Bonefaas

Zeer goed geholpen. Zowel in advies, montage als aflevering. Doorlooptijd van plaatsen was wel langer dan vooraf ingeschat.

Meedenken tijdens installatie en goede communicatie tijdens verkoop proces.

Betere inschatting van doorlooptijd.

Fam Seip

Prima ervaring!

Duidelijke afspraken, goed advies en mooie afwerking. Betrouwbaar, alles is vlgs afspraak verlopen.

Geen verbeterpunten, wij zijn zeer tevreden en blij met zo'n zaak. Van de eerste stap in de winkel tot aan de laatste werkzaamheden en oplevering voelde alles goed!