Offerte
Advies
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

We hebben een ontzettend goede ervaring gehad met Aangenaam Badkamers en nu een prachtige badkamer in ons nieuwe huis. Het is duidelijk dat jullie ontzettend veel ervaring hebben en erg klantgericht... We hebben een ontzettend goede ervaring gehad met Aangenaam Badkamers en nu een prachtige badkamer in ons nieuwe huis. Het is duidelijk dat jullie ontzettend veel ervaring hebben en erg klantgericht zijn. Er is op elk punt fantastisch met ons meegedacht en de werkzaamheden zijn geweldig uitgevoerd. Op het moment dat er toch een (klein) probleem was werd dat ook direct met goede communicatie opgelost. We zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe badkamer en heel blij met onze keuze voor Aangenaam Badkamers!

Communicatie en overleg.

Goede service, super mooie badkamer. We zijn zeer tevreden.

Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar.
Er is heel netjes gewerkt.
Communicatie verliep heel goed.
Zeer klantvriendelijk.

Andere sloper in dienst nemen of met beschermende kleding laten werken.

Prima ervaring. Betrouwbaar en toezeggingen worden goed nagekomen.

Betrokkenheid medewerkers

Ymke Pas

Goede eerste indruk in de showroom. Gesprekken over onze wensen waren prettig en duidelijk. Goede afspraken over planning en prijzen. Op wat opstartproblemen tijdens de werkzaamheden na zijn we erg... Goede eerste indruk in de showroom. Gesprekken over onze wensen waren prettig en duidelijk. Goede afspraken over planning en prijzen. Op wat opstartproblemen tijdens de werkzaamheden na zijn we erg tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Tijdens de werkzaamheden hebben we weinig overlast gehad en de badkamer is mooi afgewerkt.

Klantgericht, duidelijk, er wordt netjes en professioneel gewerkt.

Af en toe zou de communicatie iets assertiever kunnen. Bij de start waren er wat opstartproblemen - soms belde ik om dit te melden en dan bleek dat het al bekend was. Een telefoontje vanuit de... Af en toe zou de communicatie iets assertiever kunnen. Bij de start waren er wat opstartproblemen - soms belde ik om dit te melden en dan bleek dat het al bekend was. Een telefoontje vanuit de opdrachtgever voelt voor mij in zo'n geval beter/logischer dan dat ik het initiatief zelf moet nemen.

Voorkomend, helder en mooi werk afgeleverd.

Kwaliteit

Wellicht op de dagen dat er gewerkt wordt iets beter communiceren wat de planning is.

Rik

Goed advies en professioneel uitgevoerd. Prettige communicatie. Al met al heel tevreden.

Denken mee, geven gericht advies, helder in communicatie.

Martijn Kinket

Klantgericht, vriendelijk, kennis van zaken en flexibel

Flexibel

Keukens! Ga OOK keukens verkopen.

Jolanda Z

Heb hele goede ervaring met aangenaam badkamers.

Van eerste orientatie tot en met de oplevering uitstekend geholpen. Een verademing in vergelijk met andere aanbieders.

Goed en eerlijk advies. Meedenken met de klant. Keurige oplevering. Voorbeeld in de branche!

Ga zo door!!!

B. Driesen

Prettig eerste gesprek in mooie showroom, goed meegedacht met de klant, goede adviezen.
Na het eerste gesprek direct een prettig gevoel.

Goede voorbereiding van de werkzaamheden waardoor de monteurs precies wisten wat er moest gebeuren.
Ervaren en nette vakmensen hebben voor een schitterende badkamer gezorgd.
Als iets een...
Ervaren en nette vakmensen hebben voor een schitterende badkamer gezorgd.
Als iets een 10 verdient moet je ook een 10 geven , dus bij deze.

Geen.