Offerte
Medewerkers
Nazorg
Communicatie

R.Ducaat

Prachtig mooi werk geleverd. Boven verwachting.

Vakmannen waar je als bedrijf trots op mag zijn.

Af en toe een beetje ruis op de lijn qua communicatie

Frank Nobel

Goed advies en service maar 'first time right' in de installatie kan wel verbeterd worden.

Goede communicatie en snel reactie op vragen. Ook is te merken dat jullie graag een goed product willen leveren.

Beter planning en communicatie tussen de bouwers. Nu worden er soms fouten gemaakt omdat iemand het werk van een ander moet afmaken zonder dat hij weet wat het plan was.

Aangenaam Badkamers denkt mee, heeft mooie spullen en biedt een goeie service.

Fijn dat onze badkamer en WC op korte termijn kon worden verbouwd.

De communicatie had af en toe beter gekund.

We zijn zeer tevreden over Aangenaam badkamers. Alles is keurig volgens afspraak gegaan en er is deskundig gewerkt. Het is onze eerste badkamer verbouwing ooit en we hebben gezien dat het echt een... We zijn zeer tevreden over Aangenaam badkamers. Alles is keurig volgens afspraak gegaan en er is deskundig gewerkt. Het is onze eerste badkamer verbouwing ooit en we hebben gezien dat het echt een ambacht is. Veder pluspunt zijn de vriendelijke medewerkers. En we gaan er natuurlijk van uit dat de badkamer ook op lange termijn mooi blijft.

Goede planning, alles is volgens afspraak verlopen. Heel fijn.
Het ophalen van de nooddouche duurde wat lang maar dat lag aan de wat inflexibele derde partij dit dit leverde.

We hebben één tip. In de ruimte die we beschikbaar hadden gesteld (lees onze logeer-/rommelkamer) voor opslag van materiaal en apparatuur hadden we in onze onwetendheid de open kasten, spullen e.d.... We hebben één tip. In de ruimte die we beschikbaar hadden gesteld (lees onze logeer-/rommelkamer) voor opslag van materiaal en apparatuur hadden we in onze onwetendheid de open kasten, spullen e.d. niet afgedekt. Zodra de eerste sloopdag van de oude badkamer voorbij was, zagen we al meteen, dit wordt heel veel poetsen. Je moet sowieso je hele huis na een verbouwing schoonmaken (ook al dek je alles zo goed mogelijk af). prima maar het had ons in deze kamer veel werk bespaard als we vooraf toch eea hadden kunnen afdekken of wegzetten. Inmiddels is alles schoon :-)

Openheid, duidelijkheid

nee

Goede ontvangst in de showroom. Zeer goede kennis van de producten die worden verkocht. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Werken volgens de aangegeven planning en houden je tijden de... Goede ontvangst in de showroom. Zeer goede kennis van de producten die worden verkocht. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Werken volgens de aangegeven planning en houden je tijden de verbouwing goed op de hoogte.
In het geheel zeer tevreden met Aangenaam Badkamers.

Kennis van producten.
Goede medewerkers met kennis en ervaring.
Duidelijke communicatie.

Bij een verbouwing zorgen dat het afsluiten van water stroom en verwarming is uitgevoerd voor dat de sloop van de oude badkamer gaat plaatsvinden.

Ewald

Aanleiding voor de renovatie was een lekkage in de standleiding waardoor het gebruik van de badkamer onmogelijk was. Aangenaam Badkamers heeft dat probleem met een tijdelijke maatregel opgelost, nog... Aanleiding voor de renovatie was een lekkage in de standleiding waardoor het gebruik van de badkamer onmogelijk was. Aangenaam Badkamers heeft dat probleem met een tijdelijke maatregel opgelost, nog voordat de afspraken over de renovatie waren gemaakt. de advisering was prettig. De adviseur heeft een brede en diepe productkennis. Degene die de renovatie heeft uitgevoerd (Wilco) heeft een goed oog voor detail.

Flexibiliteit, advisering, oog voor detail.

Dek ook de vloer af waar de materialen voor de bouw van de badkamer worden neergelegd. Zeker als dag een andere kamer in het huis is.

Ellen en Gerard

Aangenaam maakt wat ons betreft zijn naam helemaal waar.
Zijn in staat vakmensen aan zich te binden, het eindproduct, de badkamer ziet er prachtig uit.

Kenmerken van dit bedrijf zijn, prettig, eerlijk, geduld en vakmanschap.
Alle componenten op tijd geleverd.
Tijdens de oplevering worden de laatste kleine zaken zoals een vergeten...
Kenmerken van dit bedrijf zijn, prettig, eerlijk, geduld en vakmanschap.
Alle componenten op tijd geleverd.
Tijdens de oplevering worden de laatste kleine zaken zoals een vergeten kitrandje, opgelost.

De communicatie zou nog beter kunnen.
Een voorbeeld:
Het is prettig om in een eerder stadium te weten dat er eigenlijk een extra ruimte nodig is voor opslag van de componenten. De communicatie zou nog beter kunnen.
Een voorbeeld:
Niet 3 dagen van te voren.

Ria van Oostenbrugge

Wij zijn zeer tevreden, zowel wat betreft de dienstverlening door Aangenaam Badkamers als de uitvoering door de mensen die Aangenaam Badkamers heeft ingehuurd.

De persoonlijke aandacht vanuit Aangenaam Badkamers vonden wij bijzonder plezierig. Dat geldt zowel voor het uitzoeken van de badkamer als de oplevering van de badkamer (bezoek aan huis) en de... De persoonlijke aandacht vanuit Aangenaam Badkamers vonden wij bijzonder plezierig. Dat geldt zowel voor het uitzoeken van de badkamer als de oplevering van de badkamer (bezoek aan huis) en de contacten tussendoor.
Uitvoering gebeurde door bijzonder deskundig persoon (Wilco), die het werk heel netjes heeft afgeleverd en waarmee we heel plezierig contact hadden. Aanbrengen van verlaagd plafond door een ander (André) is ook bijzonder netjes gedaan, met oog voor detail.
Wij waarderen ook dat alle afspraken volgens planning zijn nagekomen.

Het is duidelijk dat het in de showroom te druk is voor 1 persoon. Daardoor kregen we bij bestellen accessoires wat minder aandacht dan we van Aangenaam Badkamers gewend zijn.

NN

Zie hieronder