Offerte
Nazorg
Communicatie

Andre Bon

Uitstekend op elk gebied

Kennis bij advies, vakmanschap bij montage

Yannick Vermeer

Vanaf het moment dat ik binnen liep was de ontvangst al prettig. Meneer Hoeksema heeft mij goed geholpen met het uitkiezen van de juiste materialen en wist mij goed advies te geven over de algemene... Vanaf het moment dat ik binnen liep was de ontvangst al prettig. Meneer Hoeksema heeft mij goed geholpen met het uitkiezen van de juiste materialen en wist mij goed advies te geven over de algemene uitstraling van de badkamer en de functionaliteit ervan. Tijdens het plaatsen gezellige mannen in huis gehad die zelf ook goed mee denken tijden het plaatsen en aan je vraagt of je liever A of B hebt en daarbij ook advies geven. Ook waren ze netjes binnen de afgesproken tijd klaar.

prettige communicatie, vlot handelen, aangenaam personeel om in huis te hebben.

Een van de meneren had tijdens het kitten hier en daar toch een druppel op het glas, wasbak, muur gesmeerd. toevallig zelf nog kit verwijderaar in huis en met 10 min was dit weer opgelost.

Margreeth

Betreft de firma "Aangenaam badkamers" te Houten. Positief is de snelle hulp om tot keuzes te komen bij het ontwerp en uitkiezen van materialen. De verbouwing duurde zoals aangekondigd drie weken.... Betreft de firma "Aangenaam badkamers" te Houten. Positief is de snelle hulp om tot keuzes te komen bij het ontwerp en uitkiezen van materialen. De verbouwing duurde zoals aangekondigd drie weken. We hadden natuurlijk liever sneller gehad. De bouwers waren zeer deskundig en bereid een stapje extra te zetten. Tot slot een goede oplevering waarbij alles goed is opgenomen en afgerond.

Staat al bij ervaring.

Terugbellen op het moment dat je hebt beloofd. Terugbellen gebeurde nu niet altijd op het toegezegde moment.

Joost Dekker

Het is een mooie badkamer en toilet geworden. De service was vriendelijk en adequaat. De installatie is goed verlopen. Er was 's avonds een probleem - het zou handig zijn voor dergelijke gevallen... Het is een mooie badkamer en toilet geworden. De service was vriendelijk en adequaat. De installatie is goed verlopen. Er was 's avonds een probleem - het zou handig zijn voor dergelijke gevallen een nood-telefoonnummer beschikbaar te stellen. Overall, zeer tevreden, en een aanrader.

Zeer prettige samenwerking vanaf de eerste ontmoeting in de winkel tot het opleveren van onze badkamer. Er wordt helder gecommuniceerd en goed meegedacht. De verbouwing is bijzonder goed verlopen.

De communicatie met Aangenaam Badkamers is buiten gewoon goed, het bedrijf is goed bereikbaar en de medewerkers weten direct waarover het gaat . Ze zijn duidelijk bij het maken (en nakomen) van... De communicatie met Aangenaam Badkamers is buiten gewoon goed, het bedrijf is goed bereikbaar en de medewerkers weten direct waarover het gaat . Ze zijn duidelijk bij het maken (en nakomen) van afspraken. Heel prettig dat ze de complete verbouwing voor hun rekening genomen hebben, zodat wij zo min mogelijk zorgen hadden.

Bas V.

Uitstekende ervaring, betrof installatie 2 volwaardige badkamers en 2 toiletten.

Niet opdringerig bij de verkoop, expertise, duidelijke adviezen bij de ontwerpfase, bereid om (veel) vragen te beantwoorden, prima communicatie tijdens uitvoering en streven naar hoge kwaliteit.... Niet opdringerig bij de verkoop, expertise, duidelijke adviezen bij de ontwerpfase, bereid om (veel) vragen te beantwoorden, prima communicatie tijdens uitvoering en streven naar hoge kwaliteit. Uitstekende tegelzetter.

Jullie werken met derden maar zijn daardoor ook afhankelijk bij de uitvoering. Planning was hierdoor niet altijd helder, mede omdat het topdrukte is/was. Ik denk dat het goed is dat jullie op de key... Jullie werken met derden maar zijn daardoor ook afhankelijk bij de uitvoering. Planning was hierdoor niet altijd helder, mede omdat het topdrukte is/was. Ik denk dat het goed is dat jullie op de key posities eigen mensen in dienst nemen (zijn jullie reeds mee bezig)

Erg meedenkend, top!

Meedenken met mogelijke oplossingen. Duidelijke, eerlijk offerte. Erg nette oplevering.

Uitstekend

Eerlijk zaken doen.

Communicatie op papier/digitaal over wie wanneer komt.

Hans Hengstmengel

Prima en Aangenaam

Meedenken, flexibiliteit, service

Slordigheidjes verminderen. Dat het druk is is voor een klant geen argument.

Dekker

Zeer goede ervaring. Alles precies volgens afspraak. Prettige mensen over de vloer.
In één woord, fantastisch.

Komen afspraken na.
Mensen die het werk komen doen zijn vakkundig en zeer prettig in de o.gang.

Geen.