9.6 /10

checkbox100% beveelt Badkamerexclusief aan!

Cerfontein

Heel tevreden over het product, ik kon zelf een leveringsdatum aangeven, en werd een half uur voor levering netjes opgebeld dat de bestelling eraan kwam, top.

Gerben Van de bunt

Perfect ik had wat vragen na mijn bestelling en ik werd netjes telefonisch te woord gestaan

prima communicatie en product is zoals online voorgesteld

Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem

Marco

Correcte, snelle afwikkeling.

J.Bultstra

Heb kortgeleden de pebbeles wit gekocht voor mijn douchevloer en ben er zéér tevreden over. Staat erg mooi !! Hen alleen zelf de steentjes van de matten gehaalt daar ik het makkelijker vind om ze stuk voor stuk te leggen. Lekker geduld karweitje hahaha.

Peter SIEMERINK

SterSterSterHalve sterLege ster

Vlot na aanvraag een proefstukje grintmatje toegestuurd gekregen.

Erik Bangert

Keurige en duidelijke site, zeer snelle levering conform opgave

J. Vos

Super behulpzaam geholpen na wat twijfel over het te bestellen sample in vergelijking met de foto van de wasbak. Na contact gezocht te hebben via de telefoon via de mail een extra foto vanuit een andere hoek gekregen. Daarna direct besteld en persoonlijk contact over een lever moment naar keuze. Helemaal top!

Ester K

Prima aankoop snelle levering

Badkamerexclusief verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Badkamerexclusief heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2017

Badkamerexclusief

Maak kennis met ons assortiment badkamermeubels uit teakhout, wastafels, mozaïektegels, kranen en decoratie.

Brugstraat 18

Correcte, snelle afwikkeling.

J.Bultstra

Peter SIEMERINK

SterSterSterHalve sterLege ster

Vlot na aanvraag een proefstukje grintmatje toegestuurd gekregen.

Erik Bangert

Keurige en duidelijke site, zeer snelle levering conform opgave