Cerfontein
Heel tevreden over het product, ik kon zelf een leveringsdatum aangeven, en werd een half uur voor levering netjes opgebeld dat de bestelling eraan kwam, top.
Perfect ik had wat vragen na mijn bestelling en ik werd netjes telefonisch te woord gestaan
prima communicatie en product is zoals online voorgesteld
Ontzettend snelle levering
de online bestelling verliep naar wens
Overzichtelijke website
zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven
Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem
Correcte, snelle afwikkeling.
Heb kortgeleden de pebbeles wit gekocht voor mijn douchevloer en ben er zéér tevreden over. Staat erg mooi !! Hen alleen zelf de steentjes van de matten gehaalt daar ik het makkelijker vind om ze stuk voor stuk te leggen. Lekker geduld karweitje hahaha.
Vlot na aanvraag een proefstukje grintmatje toegestuurd gekregen.
Keurige en duidelijke site, zeer snelle levering conform opgave
Super behulpzaam geholpen na wat twijfel over het te bestellen sample in vergelijking met de foto van de wasbak. Na contact gezocht te hebben via de telefoon via de mail een extra foto vanuit een andere hoek gekregen. Daarna direct besteld en persoonlijk contact over een lever moment naar keuze. Helemaal top!
Prima aankoop snelle levering
Badkamerexclusief verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Badkamerexclusief heeft de volgende resultaten bereikt:
Overzichtelijke website
zeer goed contact, snelle levering, product zoals beschreven
Werkt perfect. Eenvoudig te monteren, schuifsysteem
Correcte, snelle afwikkeling.
Vlot na aanvraag een proefstukje grintmatje toegestuurd gekregen.
Keurige en duidelijke site, zeer snelle levering conform opgave
Prima aankoop snelle levering