Kim
Zeer slechte customer care afdeling
- Welke twijfels had je van tevoren?
- Geen enkele
Geen communicatie over foutieve retour
Jammer genoeg lopen er niet veel mensen rond in de showroom en moet je heen en weer lopen naar de balie. Wordt wel goed geholpen
Heel goed
Nog niet geinstalleerd
Uitstekend
van bestelling tot aflevering prima geregeld
Goed en ter zake kundig advies. Komen afspraken na!
Teleurgesteld, bestelling geplaatst op 4 maart. Op 14 maart nog steeds niets gehoord betreffende verzending.
Inspirerende showroom met fijn- en vriendelijk personeel
Goed geholpen en behulpzaam
Snel, zeer correct en heel klantvriendelijk geholpen
Service is top!!
Goed advies en ze komen na wat ze zeggen
Goede communicatie, op tijd geleverd wat belangrijk voor ons was.
BadkamerXXL.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BadkamerXXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Nog niet geinstalleerd
Uitstekend
van bestelling tot aflevering prima geregeld
Goed en ter zake kundig advies. Komen afspraken na!
Inspirerende showroom met fijn- en vriendelijk personeel
Goed geholpen en behulpzaam
Snel, zeer correct en heel klantvriendelijk geholpen
Service is top!!
Goed advies en ze komen na wat ze zeggen
Goede communicatie, op tijd geleverd wat belangrijk voor ons was.
BadkamerXXL.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
BadkamerXXL.nl