Gerwin
Na het plaatsen van de order lukte het niet om via visa credit card te betalen. Uiteindelijk wel gelukt via PayPal. De volgende dag werd de order geleverd tot volle tevredenheid.
- Verbeterpunten of tips
Snelle levering. Goede matten
SPAM Veel keuze en vlotte levering
Goed contact
Slecht
Zorgvuldige bestelprocedure. Werd geïnformeerd dat bestelling iets langer kon duren. Dit viel reuze mee, in dezelfde week werden de badmatten bezorgd. Mooie matten van gerecyclede petflessen!
Snelle levering !
goede ervaring, leveren op tijd en prima kwaliteit
uitstekende service!
Bestelling is netjes en vlot geleverd.
Top bedrijf
Perfect
Super service! een volle 10. betellen en leveren zo als het moet.
Badmatten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Badmatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Badmatten.nl
Oostwal 218 (bezoekadres op afspraak)
5341 KS OSS
Scam... They said they ship your order but you never receive it
Snelle levering. Goede matten
SPAM Veel keuze en vlotte levering
Goed contact
Snelle levering !
goede ervaring, leveren op tijd en prima kwaliteit
uitstekende service!
Bestelling is netjes en vlot geleverd.
Top bedrijf
Perfect
Super service! een volle 10. betellen en leveren zo als het moet.
Badmatten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Badmatten.nl
Oostwal 218 (bezoekadres op afspraak)
5341 KS OSS