Snel en correcte levering

het is bij aankomst zoals het gepresenteerd wordt

Van den dungen

Een week geleden heb ik een douche gordijn en mat besteld en betaald ik hoor en zie niets.

Niet

Communicatie

Reactie Badmatten.nl:

Geachte mevrouw van Dungen,
In uw review lees ik dat u ontevreden bent met de levering van uw bestelling.
Geachte mevrouw van Dungen,
In uw review lees ik dat u ontevreden bent met de levering van uw bestelling.
In de periode dat u uw bestelling hebt geplaatst liepen de leveringen anders dan normaal aangezien onze Duitse en Belgische fabrikanten toen te maken hadden met een vakantieperiode. Op onze site stond dit toen ook vermeld en was de levertijd zoals aangegeven 2-3 werkdagen. U hebt uw bestelling geplaatst op vrijdag 24 februari en wij hebben hem aan u verzonden op maandag 27 februari. Mocht u door deze uitleg genegen zijn uw review te herzien dan zouden wij dan vanzelfsprekend zeer op prijs stellen. U bij voorbaat hartelijk dankend, verblijf ik,
met vriendelijke groet,
Ton de Vet
BADMATTEN.NL

Jos

In mijn zoektocht naar badmatten voor mijn moeder kwam ik Badmatten.nl tegen.
Mooie site, lage prijs dus heb een set besteld.
In later overleg met mijn moeder moest het toch een andere...
In mijn zoektocht naar badmatten voor mijn moeder kwam ik Badmatten.nl tegen.
Mooie site, lage prijs dus heb een set besteld.
In later overleg met mijn moeder moest het toch een andere kleur en maat worden en heb hier over gemaild en 2 x geprobeerd te bellen (rond 24 febr)maar er werd niet opgenomen (week carnaval misschien?)Na 3 dagen zijn de eerst bestelde matten toch geleverd. Hier opnieuw over gebeld en toen werd er wel opgenomen , 'k heb de badmatten terug gestuurd maar dit was niet nodig geweest als er telefonisch contact was geweest of op de mail was gereaggerd.

Mooie site, gunstige prijzen

Betere bereikbaarheid

Foute levering ontvangen. Mevrouw aan telefoon doet erg moeilijk over het corrigeren van hun fout. Ondertussen heb ik het bestelde producten nog steeds niet ontvangen.

Ga niet in discussie met de klant als je een fout hebt gemaakt. Los het Op!

M. Verlinden Eduard

Zeer mooi gedetailleerde webside, met foto en prijsvermelding, zeer goed.
Zeer mooi gedetailleerde webside, met foto en prijsvermelding, zeer goed.
Maar Jammer dat we slechts een foto van de voorkant zagen en niet van de zuigknopjes badmat antislip op de achterzijde.
De verzending is zeer keurig en vlug verlopen, allen zou de postman wat meer geduld moeten hebben als de deur niet onmiddellijk wordt geopend. De postman geeft het pakje af dan aan een bewoner van de straat in plaats van even te wachten. Bij het plaatsen van de badmat bleek dat deze niet kleefde aan de bodem van het bad maar bovendreef tijdens het vullen met water. Zou dit aan het matje kunnen liggen of is er een probleem met het oude bad waardoor er geen zuigknopjes meer op kleven? Wel jammer dat we deze badmat niet even konden bekijken ter plaatsen alvorens te betellen.
Maar ja dat is nu eenmaal het gevaar van online-shoppen. Alvast bedankt en misschien tot later.
M. Verlinden Eduard
Maandag 27/02/2017

Goede en verzorgde verzending van het pakje.

Meerdere foto's van artikel op de web-side tonen (voor en achterkant)

Perfecte communicatie.

Contact met verkoper, persoonlijk, snelle reactietijd.

Geen.

Goed en vlot geleverd

Goede site

Mooie producten, snelle correcte levering.

Positief, snelle levering en goede informatie over het verloop van de bestelling