Rea Vissers
- Product of service:
- voederwormen groot. 500 gram
Supper
Snelle levering, goede service
Correcte en snelle levering.
Voor de eerste keer bij dit bedrijf besteld. De meelwormen worden heel netjes verpakt , met eierdozen waar ze onder kunnen kruipen en daar over heen een net. Geen ontsnapte wormen. Alles was in leven gebleven. Je betaald wel wat meer dan bij een ander bedrijf maar dit is het dubbel en dik waard. Wordt door post. nl geleverd wat ook een pluspunt is.
positief
Snel geregeld en snelle reactie op mijn klacht.
Super bedrijf mooi aas en snelle levering
Zeer goed. Alles komen ze netjes na. Reageren zeer snel op mails.
Het en keurig verpakt, mocht er niets mis zijn wordt keurig hersteld
Kopen van krekels
Wij hebben als school een hele goede ervaring met dit bedrijf. de bestellingen worden netjes via de post geleverd. ook ophalen kan altijd makkelijk.
Zeer goed
Prima goede kwaliteit
Baitshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Baitshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Supper
Snelle levering, goede service
Correcte en snelle levering.
positief
Snel geregeld en snelle reactie op mijn klacht.
Super bedrijf mooi aas en snelle levering
Zeer goed. Alles komen ze netjes na. Reageren zeer snel op mails.
Het en keurig verpakt, mocht er niets mis zijn wordt keurig hersteld
Kopen van krekels