8.6 /10

checkbox94% beveelt Bak Reizen aan!

Administrative afhandeling
Al gehele ervaring
Eenvoud boeken

Carolina

Een Heerlijk Dagje Uit met Bak Reizen

Nee, op basis van deze ervaring zijn er geen verbeterpunten. Alles verliep soepel, de service was uitstekend en de reis was comfortabel en gezellig. Een perfect dagje uit met Bak Reizen!
Sterke punten tijdens uw reis
Eenvoudig boeken: Het reserveren van de reis ging snel en zonder problemen. Stipt op tijd: De bus vertrok en arriveerde volgens planning. Vriendelijke chauffeur: Dick was gastvrij, behulpzaam en zorgde voor een fijne sfeer. Luxe en comfortabele bus: De bus was schoon en goed onderhouden, met fijne stoelen. Gezellige sfeer: Alles bij elkaar zorgde voor een ontspannen en plezierige dag.
Dagje weg

Gerda

Kerstreis Wenen

Sterke punten tijdens uw reis
Prachtig verzorgde reis, goed hotel en mooie excursies. Onze chauffeur René heeft een heel fijne rijstijl en is een super goede reisleider.
Heel goed georganiseerd, nette bus met genoeg beenruimte
Georganiseerde busreis

A. Henzel

Kerstreis Speyer hotel Lowengarten

Ontbijt was goed, chauffeur reed goed
Hotel is duidelijk niet geschikt voor een kerstreis In de avond zoeken naar een plek in de zogenaamde bar die om 10 uur dicht ging en dan kon je naar je kamer. Nog nooit meegemaakt. Arrogant bedienend personnel als ze je wilden bedienen. Maaltijden vooral met kerst smakeloos. Totaal geen sfeer heel jammer van ons geld en zeker omdat dit onze 1e reis met Bak was. Wij hebben zowel in de bus als in het hotel geen kerstliedje gehoord. Wij hebben dit met andere reisorganisaties toch wel anders meegemaakt en houden hier een heel naar gevoel aan over. Verbeterpunten dit hotel zeker met Kerst nooit meer reserveren.
Kerstreis

Zwart

SterSterLege sterLege sterLege ster

Waardeloze reis, oncomfortabele bus, slechte vering achterin, voorin bloedheet achterin ijskoud. Van de 10 dagen waren er 6 vreselijk ( in de bus ) 4 dagen ok. Na een mail hierover gestuurd te hebben oordeelde Olav Bak dat er geen ‘match’ was tussen bakreizen en ons en beantwoordde geen mails meer, wat wij erg onfatsoenlijk vinden. Beter met effe weg of bolderman op busreis.

Betere bus zou al schelen en graag geen kettingrokende buschauffeur
Onze eigen positiviteit
10 daagse Toscane

Siemon Dijkstra

Zeer positief

Geen verbeter punten
Sterke punten tijdens uw reis
Heel goed georganiseerd en keurige bussen met genoeg beenruimte.
Hotel in Andorra

C.A.Schreudetr

SterSterSterSterLege ster

De reis naar Kroatië ( 31 augustus tot 11 september) was een schitterende reis . Wij hadden een fantastische chauffeur welke ons goed begeleidde ondanks de fouten, die hij meemaakte en oploste op de voor hem eerste reis. Wel waren de lange dagen in de bus naar Kroatië een lange zit.

Sterke punten tijdens uw reis
Hotel Bella Vista was een prima hotel en het kleinschalige plaatsje Drvenik was een heerlijke plaats om na een vermoeiende excursie terug te keren en te ontspannen
Holiday Ressort Ad Turres en zeker voor de wat oudere reizigers was een zeer slechte plek. Na het diner in deze vreetschuur was het op het onverlichte terrein zoeken waar jouw verblijf was. Tevens was er veel trapwerk zonder liften.
2 persoons

R Hemrika van Berkel

Geweldige reis naar zuid Kroatie

Sterke punten tijdens uw reis
Onze chauffeur Nathan 21 jaar de beste chauffeur ooit ik heb al aardig wat Bak reizen gedaan maar hij is de beste
1persoons

Rob Hin

Fantastische reis naar Karlovy Vary (Tsjechië) gehad met mijn vrouw.

Sterke punten tijdens uw reis
Prima buschauffeur (Peter). Prachtig hotel en omgeving.
Soort kamer/ arrangement
Tweepersoons helaas met ligbad. Wij hebben liever een douche.

Vonk

Voor de studiedag van Vonk voor 1.200 personeelsleden van 14 vestigingen een prima geplande heen- en terugreis georganiseerd naar de externe locatie van deze studiedag.

Zeer strakke planning.
Nog geen.
Busreis

Ontevreden moeder

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Schooluitje

Sterke punten tijdens uw reis
Hele slechte ervaring. De chauffeur heeft het eten en drinken opgeborgen in een afgesloten ruimte bij een uitje van de school van mijn dochter. Vervolgens al scheldend en fouilerend een ronde doen, om er zo voor te zorgen dat niemand kon eten in "zijn" bus. De kinderen hadden niet geluncd en konden pas na 15 en bij hun spullen Heeft een deel van de kinderen tevens zonder jas in de regen buiten laten staan. Deze beste meneer genaamd Dennis heeft een onuitwisbare agressiefe indruk nagelaten op zowel de leerlingen als de leerkrachten.
Klantenservice en vriendelijkeheid en een professionele werkhouding zou misschien een oplossing bieden.
Toeringsbus

Kees Breeman

SterSterSterSterLege ster

Comfortabele busreizen met uitstekende chauffeur/reisleider.

Sterke punten tijdens uw reis
Goede kennis van de chauffeur over omgeving en natuur.
Van huis ophalen is een sterk punt. Dit haalt veel mensen veel over de streep.
2-persoons kamer met half pension

1ste keer met Bak Reizen Muziekreis Oostenrijk Top wat een Feest !!!!, Ja bus stuk oeps 1!!! dus dan is Dennis er wel .met een oplossing geweldig ...en zelf maken ??. mijn dank aan Dennis die alles opgelost hebt met Taxi enz Extra overnachting alles te gek geregeld .en lekker eten Mijn dank daarvoor Voor Bak reizen

Sterke punten tijdens uw reis
Dat je vanaf Tesso Den Helder afgehaald wordt .aangezien ik van Texel moet komen TOP en mooie ruime bus . En op naar mn volgende reis Winterberg ,ik verheug me er op
Cup of soep zou denk wel lekker zijn in de bus
1pers Muziekreis

vAn Dijk

positieve ervaring

breder aanbod als catering in de bus (ivm lange busreizen)
thuis ophaal- en brengsercvice
1 persoonskamer

Else Boot

In Juli 6 dagen naar Winterberg geweest wederom met chauffeur Dennis. Een geweldige week gehad in dit hotel de Brabander geen nee te koop. Prima dagtripjes en s'vonds in het hotel Bingo,Pubkwis en een muziekavond.

Gezellige week gehad.

Ron Boot

Mooie reis naar zuid Kroatie gemaakt met Dennis als chauffeur (prima kerel). Goede excursies gemaakt. Perfecte hotels en eten. Volgend jaar boeken boeken wij zeker een reis naar Noord Kroatie.

Sterke punten tijdens uw reis
Hotels en excursies waren goed.
hotel

Bak Reizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bak Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Bak Reizen

Een bus huren? Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touringcar met chauffeur. Begin jaren 50 is Bak Reizen gestart met het organiseren van meerdaagse reizen en dagtochten en komt in 2015 weer uit met een prachtig reisprogramma met bestemmingen naar onder andere Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Nederland, Luxemburg en Spanje. Een bus huren bij Bak Reizen betekent de hoogste kwaliteit en de beste service (van deur tot deur service).

Edisonweg 9

Siemon Dijkstra

Zeer positief

Geen verbeter punten
Sterke punten tijdens uw reis
Heel goed georganiseerd en keurige bussen met genoeg beenruimte.
Hotel in Andorra

C.A.Schreudetr

2 persoons

R Hemrika van Berkel

Geweldige reis naar zuid Kroatie

1persoons

Rob Hin

Fantastische reis naar Karlovy Vary (Tsjechië) gehad met mijn vrouw.

Sterke punten tijdens uw reis
Prima buschauffeur (Peter). Prachtig hotel en omgeving.
Soort kamer/ arrangement
Tweepersoons helaas met ligbad. Wij hebben liever een douche.

Vonk

Schooluitje

Toeringsbus

Kees Breeman

SterSterSterSterLege ster

Comfortabele busreizen met uitstekende chauffeur/reisleider.

Sterke punten tijdens uw reis
Goede kennis van de chauffeur over omgeving en natuur.
Van huis ophalen is een sterk punt. Dit haalt veel mensen veel over de streep.
2-persoons kamer met half pension

Cup of soep zou denk wel lekker zijn in de bus
1pers Muziekreis

vAn Dijk

positieve ervaring

breder aanbod als catering in de bus (ivm lange busreizen)
thuis ophaal- en brengsercvice
1 persoonskamer

Else Boot

Gezellige week gehad.

Ron Boot

Sterke punten tijdens uw reis
Hotels en excursies waren goed.

Bak Reizen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10