Ik heb kunnen vinden wat ik nodig had. Toen de levering wat op zich liet wachten zocht ik contact en kreeg ik netjes antwoord. Ook toen de bestelling niet helemaal juist geleverd was kreeg ik netjes...Ik heb kunnen vinden wat ik nodig had. Toen de levering wat op zich liet wachten zocht ik contact en kreeg ik netjes antwoord. Ook toen de bestelling niet helemaal juist geleverd was kreeg ik netjes e.e.a. thuisgestuurd.
L. Van der Klip
Slecht
Apc Verduin
Top
Lieke Dekkers
Cakeprint besteld. Heel mooi en scherp beeld
Tico Kootes
Elke Verfaille
1stex besteld. Ik dacht dat het gebroken ging toekomen omwille van de afstand. Maar dus niet jullie hebben dit vlot geleverd en volledig correct ik zal er zeker nog bestellen in de toekomst de...1stex besteld. Ik dacht dat het gebroken ging toekomen omwille van de afstand. Maar dus niet jullie hebben dit vlot geleverd en volledig correct ik zal er zeker nog bestellen in de toekomst de dochter ga blij zijn op 23/11/2024 haar 1ste verjaardag 🎂 bumba thema dank u