Jacobina

Heel goed en snel geleverd, ik vind het wel jammer dat het bedrag om zonder verzendkosten te bestellen best hoog is. Zeker als je een aantal kleine spulletjes nodig hebt.

Charlotte de Graaf

Snel besteld en prima product, jammer genoeg duurde de levering langer dan gedacht.

Denise Vandendyck

Niet content.
Ben nog steeds op mijn bestelling aan het wachten.
Post NL heeft al 4 dagen het leveren veranderd.

Ramona Stam

Super geholpen,Na een online bestelling en het persoonlijk opgehaald uit assen,Mvr was heel erg enthousiast en heeft alles netjes voorelkaar en heeft ook nog de vele vragen beantwoord die ik had... Super geholpen,Na een online bestelling en het persoonlijk opgehaald uit assen,Mvr was heel erg enthousiast en heeft alles netjes voorelkaar en heeft ook nog de vele vragen beantwoord die ik had over het bestelde product, Eetpapier voor op onze zoon zijn taart.

Monia Keppens

Snelle levering alleen had ik eetbaar papier voor op onze cupcakes en taart besteld en betaald maar dat was er niet bij, heb ook een mail gestuurd en niks op terug gekregen alsook mijn betaalde... Snelle levering alleen had ik eetbaar papier voor op onze cupcakes en taart besteld en betaald maar dat was er niet bij, heb ook een mail gestuurd en niks op terug gekregen alsook mijn betaalde producten nog steeds niet heb

Reactie Baking Queen:

Ten eerste bedankt voor je review.
We hebben je woensdag 4 mei gelijk een bericht teruggestuurd dat de eetbare prints in de kartonnen envelop in de doos zitten.
Hier hebben we vervolgens...
Ten eerste bedankt voor je review.
Hier hebben we vervolgens geen reactie op gehad.

Jacqueline Rosbergen Acevedo

Goede producten en snel geleverd!!!

A van den Belt

Het is altijd zeer goed.. zeer snel.. en mooi..echt top levering voor de prints die ik altijd bestel.. dikke pluim

Inge Stoffers

Fantastisch

Angelique Elzinga

Fijne webwinkel met ruim assortiment