Sylvia Van Maanen

De bestelling is op 5 september besteld en pas 11 sept aangekomen.
Dat was te laat voor mij.
De bestelling is op 5 september besteld en pas 11 sept aangekomen.
Dat was te laat voor mij.
Ik had daar over gebeld krijg geen kontakt. Toen via klanten service mail gestuurd. En toen was ineens mijn bestelling onderweg.
Tot op heden geen reactie op mijn mail

Reactie Baking Queen:

Ten eerste bedankt voor je review.
Spijtig te horen dat je bestelling door PostNL vertraging heeft opgelopen.
Ten eerste bedankt voor je review.
Spijtig te horen dat je bestelling door PostNL vertraging heeft opgelopen.
Zoals op de website vermeld stond waren we die week telefonisch niet bereikbaar, maar wel gewoon via de chat en de mail.
We hebben geen mail van je ontvangen, anders hadden we hier al op gereageerd.

Marjan

Helaas werd de bestelling veel te laat geleverd. Waarschijnlijk lag dat aan een vertraging bij PostNL, maar toen ik hierover mailde, kreeg ik gewoon geen antwoord.

Reactie Baking Queen:

Ten eerste bedankt voor je review.
We hebben je donderdag 05-09 om 12:53 gelijk een reactie teruggestuurd.

Jeanine Vonk

De artikelen netjes verpakt.snelle bezorging

Caroline Calander

Zeer snelle correcte en toffe bestelling eb levering. Enkel had ik nog een vraag over de bestelling na levering en heb contact opgenomen zowel via mail, als instagram en nog geen reactie mogen... Zeer snelle correcte en toffe bestelling eb levering. Enkel had ik nog een vraag over de bestelling na levering en heb contact opgenomen zowel via mail, als instagram en nog geen reactie mogen ontvangen.

Sascha Koop

Altijd hele fijne en snelle service! Alleen jammer dat wanneer ik een keer mail en een vraag stuur ik zelden antwoord hierop ontvang.

Susy De wit

Leuk en snel!

Elianne de Roon

Zeer goed, snelle levering en mooie print

Ilse Verkissen

Hele mooie caketopper afgedrukt op ouwel

Talitha Pantos

Snelle, goede service

Jan Van Haren

Snelle levering en een goed product