Bako.nl

Muizer K

Zeer goed

Precies zoals afgesproken

Peter3

Wij hebben voor BAKO gekozen vanwege de duidelijke eerste correspondentie/afstemming. BAKO is een niet te groot bedrijf waardoor er directe aanspreekpunten zijn en aan de andere kant ook een niet te... Wij hebben voor BAKO gekozen vanwege de duidelijke eerste correspondentie/afstemming. BAKO is een niet te groot bedrijf waardoor er directe aanspreekpunten zijn en aan de andere kant ook een niet te klein bedrijf wat weer het voordeel heeft dat je niet afhankelijk bent van een monteur.

Klantvriendelijkheid. Netjes. Goede afstemming over de wensen / eisen

Officiele offerte had via email verstuurd kunnen worden. Dit was sneller en was voor mijn eigen administratie handiger geweest. Uitleg apparatuur was vrij summier.

Bep v.d.Hooven

Ben er erg blij mee.Had het veel eerder moeten doen.Keurig gewerkt.

Heeft erg hard gewerkt.

Alles in orde.

R.Vermeul

Heel positief.

Netjes gemonteerd en ook afspraken rond verkoop helder. Vooral afwerking is uitstekend.

Nee echt prima.

M. Verheij

Zeer tevreden over onze nieuwe airco. Wordt vakkundig geplaatst en er wordt netjes gewerkt.

Vakkundig en geven Goede uitleg hoe e.e.a. geplaatst wordt.

Geen verbeterpunten

M.Visser

Prima werk geleverd ik ben heeeeeeeel tevreden en alles netjes opgeruimd van mij krijgen jullie een dikke 10.

Alles komen netjes op tijd en werken door

Goed, uitleg snel, 3 boekjes, mis duidelijke uitleg in boekje over gebruik afstandsbediening

Zeker, gelijk beginnen

P. van der Burg

Er is netjes en schoon gewerkt. De plaatsing is in overleg gegaan en wij zijn er blij mee. Vriendelijke mensen, Goede communicatie

Klantvriendelijkheid, netheid, goede communicatie

n.v.t.

Lieke

Slimme gasten, die keurig werk leveren!

goed meedenken en netjes vragen, wat wilt u.

Frieda Buys

Lastige start gehad er vertraging was bij de levering van de de airco waar onze voorkeur naar uitging. Bako hield on wel op de hoogte door elke keer de stand van zaken te melden, waardoor je het... Lastige start gehad er vertraging was bij de levering van de de airco waar onze voorkeur naar uitging. Bako hield on wel op de hoogte door elke keer de stand van zaken te melden, waardoor je het gevoel kreeg dat je “ niet op de stapel “ ligt.

Komt afspraken na. De installateurs werken rustig en ze waren respectvol naar de klant. Ze deden er van alles aan om de klus in 1 dag te klaren. Fijn om te merken dat ze collegiaal naar elkaar toe... Komt afspraken na. De installateurs werken rustig en ze waren respectvol naar de klant. Ze deden er van alles aan om de klus in 1 dag te klaren. Fijn om te merken dat ze collegiaal naar elkaar toe waren . Had de indruk dat ze een echt team waren .
Afspraken worden nagekomen.

Ga zo door