Bako.nl

Eerste indruk bedrijf

Arjan Lagerwerf

Top

klantvriendelijk

Achteraf heb ik het idee als een huis,zoals mijn huis scheef staat.....om de toevoerkoker ipv waterpas omhoog... met de schuinte(voegen) mee te laten lopen...nu valt het zo op hoe scheef de woning... Achteraf heb ik het idee als een huis,zoals mijn huis scheef staat.....om de toevoerkoker ipv waterpas omhoog... met de schuinte(voegen) mee te laten lopen...nu valt het zo op hoe scheef de woning staat.
Dat de unit waterpas staat begrijp ik.
Dat is het enige verder alles super!

Astrid

Netjes en goed bedrijf.

Werken netjes, denken mee.

Jane

Uitstekend en erg klantgericht - zeer tevreden over de geplaatste airco’s én de wijze van montage -

Erg ervaren monteurs met eer voor t vak, Werkten zeer netjes en ook huis werd keurig achtergelaten

Evt traplopen plaatsen bij verwachting veel trap op en af lopen met werkschoenen aan

Hans Janszen

Heel plezierige ervaring. Zeer professioneel bedrijf met passie voor hun vak. Zoeken een oplossing voor elke situatie.

Creatief vakmanschap, punctueel, gaan pas weg als het werk is uitgevoerd zoals afgesproken.

kan ze niet bedenken

Van Heuveln

Op tijd, snel en netjes volgens afspraken de klus geklaard.

Afspraken nagekomen

Peter Bos

Zeer professioneel bedrijf met een team wat goed op elkaar is ingespeeld! De afwerking is erg netjes.

Vakkundig, op tijd, betrouwbaar!

Iets voorzichtiger binnenshuis. Wat kleine beschadigingen aan de deurposten!

Angela Clavaux

Vaklui. Denken mee en alles keurig gemonteerd en uitgelegd.

meedenken. Alles schoon achtergelaten. kundig en ervaren

Hester

Alles is goed verlopen.

Een op elkaar ingespeeld team, iedereen weet wat die moet doen. Ik was bang dat onze glazen terrasoverkapping beschadigd zou raken omdat de unit erboven moest komen. Geheel onterecht er werd zeer... Een op elkaar ingespeeld team, iedereen weet wat die moet doen. Ik was bang dat onze glazen terrasoverkapping beschadigd zou raken omdat de unit erboven moest komen. Geheel onterecht er werd zeer voorzichtig mee omgesprongen en heb nog niets kunnen ontdekken van een beschadiging.

Dori Koenen coaching

Een bedrijf waarvan de verkoop en de uitvoering zeer punctueel en ervaren zijn. Zij willen ook het beste resultaat voor mij als klant.

Meedenkend, realistisch

Afwerkingsmateriaal materiaal bij bespreking van de wensen en het eindresultaat, had mogelijk het uitstel van de klus voorkomen. Dat vervolgens aanpassing van uitvoering mogelijk is, getuigt weer... Afwerkingsmateriaal materiaal bij bespreking van de wensen en het eindresultaat, had mogelijk het uitstel van de klus voorkomen. Dat vervolgens aanpassing van uitvoering mogelijk is, getuigt weer van flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

KES

Prima service en communicatie

service gerichtheid

puntjes op de i bij montage (losgemaakte contactdoos laten zitten)