Bako.nl

Netheid van werken
Nakomen afspraken
Eerste indruk bedrijf

Richard

Nette jongens leveren goed werk, alles mooi afgewerkt

Niet de goedkoopste maar wel een geode all in prijs en nette berekening

R.W. Kluin

De fa. Bako heb ik ervaren als een zeer professioneel bedrijf. De voorlichting in het oriënterend voorgesprek was duidelijk en aangenaam. De toegezegde documentatie werden snel opgestuurd. Nadat ik... De fa. Bako heb ik ervaren als een zeer professioneel bedrijf. De voorlichting in het oriënterend voorgesprek was duidelijk en aangenaam. De toegezegde documentatie werden snel opgestuurd. Nadat ik mijn keuze definitief had bepaald volgde d e offerte heel snel. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen.

Duidelijkheid, correcte en prompte administratieve afhandeling. De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd, door een team dat goed samenwerkte en waarin een goede collegialiteit... Duidelijkheid, correcte en prompte administratieve afhandeling. De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd, door een team dat goed samenwerkte en waarin een goede collegialiteit merkbaar was.

Ik ben uiterst tevreden. Ergo: geen verbetertips

tandartspraktijk Klaassen

niet

nee

A.M. Postma

Bedrijf en medewerfkers die zich aan hun afspraken houden. Uitermate beleefd en behulpzaam. Ook alles
opgeruimd en daarna goede werking uitgelegd. Zo zie je dat tegenwoordig helaas niet zo vaak meer!

Ja gewoon uitstekende service en klantgerichtheid! Zo hou je klanten en krijg je automatisch nieuwe!

Eigenlijk niet. Alles liep op rolletjes en bij een kleine tegenslag maakten de monteurs dat met een glimlach af.

Maarten van Lenteren

Prima verlopen werkzaamheden. Op tijd aanwezig. Alle verpakkingen afgevoerd en na klus de vloer gezogen.

Duidelijke voorlichting vooraf, duidelijke uitleg over de werking van de airco.

Professionals. Goed plan gemaakt om airco aan te leggen en alle kabels en goten netjes en zo veel mogelijk uit het zicht weg te werken. En zo is het ook aangelegd.

Goed plan gemaakt, werken super netjes.

Eric Cornelis

Zeer prettige ervaring , toen ik ik november belde voor offerte kwamen jullie gelijk langs , keurige offerte

Alles vlot verlopen

monteurs waren zeer voorkomend

nvt

Stougie

Waardeloos bedrijf bellen niet terug als je problemen hebt 4x keer gebeld bellen niet terug

Nee slecht bedrijf

Opdoeken die zaak

A&E

Airco aangelegd. Uitstekend, goed personeel, alles schoon na oplevering. Geen negatieve dingen, erg goed.

Denken mee met de klant.

Nee, zo is het goed.