Bako.nl

Netheid van werken
Nakomen afspraken
Eerste indruk bedrijf

Steven Poldermans

Prettige medewerkers, volgens afspraak geleverd en schoon gewerkt. Heel blij met het resultaat

Vriendelijke en begripvolle installateurs, precies opgeleverd volgens wens

Telefonisch of via mail contact opnemen gaat met wat vertraging, wellicht een punt om over na te denken

C.Schakelaar

Stipt op tijd

Goede voorlichting en concurrerende prijs

Andre Moerings

Prima personeel alleen moest ik ze er zelf op wijzen ten aanzien van de bevestiging van de units

Netheid en overleg

De Jong

Is heel goed.

Netjes, schoon, vakkundig.

Geen verbeterpunten.

W. Huigen

Snel een duidelijke offerte

reactiesnelheid, duidelijke offerte, komen afspraken na

nvt

Fam Beerman Hellevoetsluis

Prima ervaring. Denken mee . Vakkundig en komen met voorstellen die voordeliger zijn voor de klant.

Komen met voordeliger alternatief dan wat de klant in eerste instantie op het oog had. Prima meedenken

Geen. Ga zo door

Vakkundige uitleg over mogelijkheden en nakomen van afspraken. Monteurs hebben netjes en vakkundig gewerkt,. Wij zijn zeker positief en zullen jullie aanbevelen als dit aan de orde komt.

Vakkundige uitleg en nakomen van de afspraken.

Ja, waarschijnlijk was niet verwacht dat wij zouden kiezen voor een watergekoelde airco. Daarom was de mogelijkheid tot aansluiting voor het water niet goed opgenomen vóór installering en hadden de... Ja, waarschijnlijk was niet verwacht dat wij zouden kiezen voor een watergekoelde airco. Daarom was de mogelijkheid tot aansluiting voor het water niet goed opgenomen vóór installering en hadden de monteurs niet de juiste hulpstukken bij de hand. Een loodgieter moest uitkomst bieden en dit heeft veel extra tijd gekost. Was niet nodig geweest.

van der Knaap

Zeer netjes (stof werd meteen weggezogen) en vlot werkend personeel. Geheel volgens offerte en werktekening. En ook de factuur achteraf bevatte geen verassingen.

Netheid van werken, vriendelijk personeel. Goede uitleg van de apparatuur.

Sneller een reactie op de vraag (per mail) om een afspraak voor een offerte te maken. Geen week mee wachten. 1 dag hooguit. Of stel een automatische reply in: dat de mail is ontvangen en dat er zo... Sneller een reactie op de vraag (per mail) om een afspraak voor een offerte te maken. Geen week mee wachten. 1 dag hooguit. Of stel een automatische reply in: dat de mail is ontvangen en dat er zo snel mogelijk contact met de (toekomstige) klant wordt opgenomen.

CH Muijsson

De verkoper was heel deskundig en de monteurs werken netjes en doen aan GoodHouseKeeping, dwz alles werd schoon en opgeruimd achtergelaten.

Deskundigheid, omdat we al eens twee airco’s in het verleden gehad hebben, wisten we er best wel wat meer vanaf dan iemand die voor de eerste keer een airco koopt.

Tja, de monteurs wisten niets van de WiFi module dus we moeten dat zelf maar gaan uitvinden via een boekje, ik had ergens wel gehoopt dat ik na installatie, ook de airco via mijn telefoon of ipad... Tja, de monteurs wisten niets van de WiFi module dus we moeten dat zelf maar gaan uitvinden via een boekje, ik had ergens wel gehoopt dat ik na installatie, ook de airco via mijn telefoon of ipad kon bedienen. Helaas is dat toch wel een minpuntje.

S.Eggelte

Prima contact goede levering werken zorgvuldig en netjes geweldig