Bako.nl

Nakomen afspraken
Eerste indruk bedrijf

Erik Michels

Zie beneden

De monteur gaf ook advies over onderwerpen die niets met het geïnstalleerde product te maken hebben, prima!

Even een belletje geven als er hoe dan ook een belemmering is om op dr afgesproken tijd te komen!

Fields Studio

Erg tevreden! Gezellige en eerlijke mensen. Realistische prijzen en goede service

Ze hadden in het eerste geval een verkeerde unit geplaatst. Deze fout hadden ze na oplevering zelf ontdekt en kwamen meteen de dag erna de unit vervangen met de goede unit.

De klant op de hoogte brengen als je meer dan 10 minuten later komt.

Bakker

Prima, netjes, gedaan wat er afgesproken is.

goed vakkundig advies

Peter, Zoetermeer

Montage airco prima verlopen, gemotiveerd en vakkundig personeel, montage binnen een dag gereed.

Deskundige voorlichting, gedetailleerde offerte, gemotiveerd personeel.

Niets kunnen bedenken, is uitstekend zo.

Frank B.

Persoonlijk contact, no nonsens maar professioneel

Leo Ringelberg Touringcars

Prima, keurig personeel, keurig werk

kwaliteit

nee

klant

Er wordt flink doorgewerkt. En in een leuke sfeer. Krijg wel de indruk dat door de beperkte tijd de druk erg hoog is. Je kunt je geen fouten veroorloven want dat kost tijd.

5 man maar denk wel dat ieder weet wat hem te doen staat

Als er iets mis gaat overleggen met de klant. Misschien zit ik er helemaal naast maar kreeg de indruk dat de mannen daar niet op zitten te wachten en een eigen oplossing kiezen. Maar nogmaals, ik... Als er iets mis gaat overleggen met de klant. Misschien zit ik er helemaal naast maar kreeg de indruk dat de mannen daar niet op zitten te wachten en een eigen oplossing kiezen. Maar nogmaals, ik zeg het ronduit en het is mijn interpretatie. Uiteindelijk is het keurig afgewerkt hoewel er wat reminders voor nodig waren.

Die was top

Snel en adequaat gewerkt

Niet van toepassing

Keurig aangelegd fijne monteurs en schoon opgeleverd
En voor de plenging .

Transport apperaat naar dak is een verbeterpunt.

Roger

Vakkundig en zeer correct

Ze gaan uiterst zorgvuldig te werk, doen er liever iets langer over zodat ze weten dat het goed zit , dan dat het wordt afgeraffeld. Fijn om te zien dat je vak mensen over de vloer hebt.