E. .de Kousemaeker

Jelena Krasic

Alles ging goed! Snel levering

Alles ging goed!

CARINE GEUNIS

Snelle levering zoals vermeld wordt op de website

Beschrijf hier jouw ervaring

Alles in perfecte staat afgeleverd

Marianne Janssens

Geweldig, dat als producten besteld zijn de volgende dag bezorgd worden en keurig verpakt.

Beschrijf hier jouw ervaring

Jammer, als je zo nu en dan wat in je winkelmandje doet dat het er de volgende dag verdwenen is, kokkerellen is voor mij een hobby en ik vind het leuk om door jullie winkel te scrollen, en als... Jammer, als je zo nu en dan wat in je winkelmandje doet dat het er de volgende dag verdwenen is, kokkerellen is voor mij een hobby en ik vind het leuk om door jullie winkel te scrollen, en als favoriet 👀👀 opslaan vind ik niet handig.

Geweldige webshop!!

Beschrijf hier jouw ervaring

Super bedrijf, snel bezorgd en kwalitatief goede producten!

Frans Kragten

Snelle levering.

Hanne Mijs

Geweldig

Beschrijf hier jouw ervaring

altijd optijd geleverd en een super website

A.S.B.W.

Goede producten, snelle levering, wel hoge verzendkosten voor een amateur bakker.

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik bestel vooral materialen, dus geen eetbare producten/grondstoffen. Via de website is alles goed te vinden en het wordt snel geleverd. Ze richten zich zowel op de professionele bakker als op de... Ik bestel vooral materialen, dus geen eetbare producten/grondstoffen. Via de website is alles goed te vinden en het wordt snel geleverd. Ze richten zich zowel op de professionele bakker als op de amateur. Als amateur,thuisbakker, weekend en gelegenheden voor eigen gebruik en eigen gasten, vind ik de verzendkosten erg hoog. Ik heb nooit zoveel tegelijk nodig en moet dan de volle mep betalen.

Monique

Groot assortiment, duidelijke website en goede app. Snelle levering.

Beschrijf hier jouw ervaring

Ik bestel er graag, door de grote keus.