Kwaliteit montage
Informatie per e-mail

Mistergreen

Ziek en 4.8bar

Aan huis wisselen

Al 3 jaar via mister green gebruikt, maar in die 3 jaar dus 6 wissels gehad, waarvan er 4 gemiddeld 2 tot 3x uitgesteld zijn wegen "ziekte". Dat kan een keer, maar 6x in 3 jaar een zieke? Klinkt... Al 3 jaar via mister green gebruikt, maar in die 3 jaar dus 6 wissels gehad, waarvan er 4 gemiddeld 2 tot 3x uitgesteld zijn wegen "ziekte". Dat kan een keer, maar 6x in 3 jaar een zieke? Klinkt alsof het als een excuus wordt gebruikt voor slechte planning?

Misschien wel erger: vorig jaar na het wisselen gaf mijn sensor een foutmelding. De druk was 4.8 bar, ik dacht de sensor is stuk, maar na wat resets en uiteindelijk bij de pomp langs geweest te zijn bleek anders! De bandenthuis monteur was even 2 bar te hoog doorgeschoten! Mogelijk zelfs gevaarlijk voor een klapband?

Wel fijn dat ze langskomen, maar het lijkt de moeite amper waard.

Beste heer,
Bedankt voor uw feedback en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat de uitgestelde wissels frustrerend zijn en nemen dit mee om onze planning te verbeteren.
Wat betreft de foutmelding en de bandenspanning: dit is zeker niet de service die we willen bieden. We gaan dit intern bespreken om herhaling te voorkomen, want veiligheid staat bij ons voorop.
We waarderen uw compliment over onze aan-huis-service en hopen u in de toekomst beter van dienst te zijn. Bedankt dat u dit hebt aangekaart!

Mister green

Te vroeg ;-)

Banden wissel zelf

Afspraak gelijk online willen zien, met tijdvakken en voorkeur.
Bevestigingsmail nooit aangekomen.
Afspraak gelijk online willen zien, met tijdvakken en voorkeur.
Bevestigingsmail nooit aangekomen.
Na online opdracht, toch moeten bellen (gebeld worden) om afspraak vast te leggen. --> drie extra contact punten dus?

Bedankt voor uw review!
We zijn blij om te horen dat de bandenwissel naar tevredenheid is uitgevoerd. Uw feedback over het online afsprakenproces en de bevestigingsmail waarderen we enorm. We begrijpen dat het toevoegen van tijdvakken en voorkeuren in de online planning en het verminderen van extra contactmomenten het proces efficiënter zou maken. Dit nemen we mee om onze online ervaring te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken.
Nogmaals dank voor uw opmerkingen en het vertrouwen in onze dienstverlening!

R.H.

Makkelijke service aan huis, afspraak maken lastig

Monteur heeft de banden professioneel gewisseld.

Online contactformulier belooft dat ik binnen twee dagen teruggebeld wordt voor een afspraak. Dat duurde meer dan een week. Medewerker aan de telefoon maakt geen hele professionele indruk.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback!
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback!
Fijn om te horen dat de bandenwissel professioneel is uitgevoerd en dat u tevreden bent over de service van onze monteur. We waarderen ook uw tips voor verbetering en nemen uw opmerkingen over het contactformulier en de telefonische ondersteuning serieus. We zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te optimaliseren en te zorgen dat we voortaan sneller en professioneler reageren.
Nogmaals dank voor uw review en vertrouwen in onze service!

Paul de Vries

Snelle service en vriendelijke monteurs

Nvt

Beste Paul,

Shuf

Wederom uitstekend

Ideale service, inmiddels goede ondersteuning, vertrouwde gezichten.

Planning is nog veelal handmatig, wat mindere en positieve kanten heeft.

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en wij nemen uw tips mee in ons verbetertraject.
Met vriendelijke...

Louise

Snelle goede service!

Aan huis is super en bespaart veel tijd

Plannen op langere termijn

Beste Louise,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en wij nemen uw tip mee in ons verbetertraject.
Met vriendelijke groet,...
Beste Louise,

La Lestro Beheer BV

Op tijd en keurig afgehandeld

Duidelijke afspraken en op afgesproken tijden aanwezig

FG

Ideaal

snel, netjes en kundig

Klusje gedaan

Montaje goed gedaan

Webpagina doet het niet

Bedankt voor uw review!
Wij nemen uw feedback over de website mee in ons verbetertraject zodat alles naar behoren zal werken. Excuses voor het ongemak wat u heeft ervaren.

Steen Stottrup

Absolutely perfect

Speed and accuracy.

Possibility to book half a year ahead.

Dear Steen,
Thank you for your positive review!
Dear Steen,
Thank you for your positive review!
We are pleased to hear that you are satisfied with our service. We will definitely take your suggestion into consideration as part of our improvement process.
Kind regards,
BandenThuis Team