Bezorging & Levertijd
Product
Website

Nadine Van Os

(Bewerkt)

Silliconengel werkt super goed (met en zonder factor) litteken stuk zachter.
Silliconengel werkt super goed (met en zonder factor) litteken stuk zachter.
Door miscommunicatie was ik in de veronderstelling dat ik automatisch een herhaalrecept toegestuurd zou krijgen. Dit bleek niet het geval, ik moest het zelf aanvragen.
Door een snelle reactie was dit zeer snel opgelost.

Cecile

De huid boven mijn ogen was ruw en rood en het litteken trekt. Ik gebruik de gel in de ochtend en avond. Heel zacht in het gebruik, de huid is rustiger en het litteken trekt nog wel maar... De huid boven mijn ogen was ruw en rood en het litteken trekt. Ik gebruik de gel in de ochtend en avond. Heel zacht in het gebruik, de huid is rustiger en het litteken trekt nog wel maar minder.
Complicaties na Ingreep waaronder na een half jaar nog steeds zwelling. Ik hoop nog op verbetering.

Carla Bax

Heel weinig nodig....huid wordt minder strak en stuk soepeler

Jacqueline van Zuijlen

Ik gebruik zowel de reguliere siliconengel en de gel met spf voor een litteken in mijn gezicht. De gel voelt heel prettig aan en beschermt goed tegen de zon. Het litteken ziet er goed uit en de huid... Ik gebruik zowel de reguliere siliconengel en de gel met spf voor een litteken in mijn gezicht. De gel voelt heel prettig aan en beschermt goed tegen de zon. Het litteken ziet er goed uit en de huid wordt soepel en door de gel jeukt het steeds minder. Ik raad dit product echt aan!

DV de Groot

Het litteken zal nooit meer verdwijnen maar het ziet er zoveel beter uit dan het eerst was, verhoging is plat en zelfs een groot deel van de verkleuringen van de huid zijn verdwenen! En dat op zo'n... Het litteken zal nooit meer verdwijnen maar het ziet er zoveel beter uit dan het eerst was, verhoging is plat en zelfs een groot deel van de verkleuringen van de huid zijn verdwenen! En dat op zo'n moeilijke plek, bovenop mijn knie!

Hein Welvering

Litteken is nog goed zichtbaar

Reactie BAPSCARCARE:

Bedankt voor uw reactie. We vinden het jammer dat u niet helemaal tevreden bent. Onze customer service heeft contact met u opgenomen en u een passende oplossing geboden.
We hopen dat u hiermee...
We hopen dat u hiermee goed geholpen bent. Bij verdere vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groeten,
BAPSCARCARE

Linda Beurs- Ligtermoet

Helaas heeft het geen enkel effect op mijn littekens