Keurige bartenders, vintage barmeubel en de beste koffie ik in mijn leven heb geproefd!
Josje
Niets dan lof over dit bedrijf. De offerte kwam zoals beloofd binnen 24 uur en ze waren ook nog eens een stuk scherper met hun tarieven dan de overige aanbieders. De cocktails waren heerlijk en...Niets dan lof over dit bedrijf. De offerte kwam zoals beloofd binnen 24 uur en ze waren ook nog eens een stuk scherper met hun tarieven dan de overige aanbieders. De cocktails waren heerlijk en alles stond netjes op tijd klaar!
Silva Entertainment
Goede en snelle service
Paul Dekkers, ING
Fijn contact gehad met Sam voorafgaan aan het feest. De cocktailshakers hebben vervolgens alle verwachtingen waar gemaakt. Complimenten en tot volgend jaar!
TECH020
Super! Leuke extra experience voor op de beursvloer. Fijne communicatie en leuke barman!
Linda de Vries, Exact Software
Wij hebben de Bar Company gevraagd om tijdens één van onze internationale events voor 'ontbijt' smoothies te zorgen. Dit hebben zij voortreffelijk gedaan!
Leba Benelux BV
Goede kwaliteit koffie, Correct personeel, mooie presentatie en alles keurig op tijd
YER
Jelle (enbarCompany) heeft het super goed gedaan. De smoothies zijn goed bevallen en ook zag het er allemaal netjes en goed uit. Top ervaring!
sg. Pieter Zandt
We zijn zeer tevreden over de Bar Company. Lekkere koffie en goede service. Alleen was het jammer dat er geen menu's waren met ons logo erop.
CustomConcepts
Voor het tweede jaar op rij perfecte verzorging van de cocktailbar op ons new years dinner.