Een nette en vlotte afwikkeling van haar diensten. Een vlotte/vriendelijke medewerker die de smoothies maakte! Heerlijke smoothies onze complimenten.
Succes met jullie bedrijf.
Helemaal goed, enige klacht was dat mensen moesten wachten op hun cocktail
Gert Haalboom
Mijn ervaringen met Bar Company zijn erg positief. Een offerte werd snel opgesteld, vragen door Tim snel beantwoord en de cocktailshaker Siem maakte er een gezellige avond van. Helemaal top!
Zeer goed
KPN
Prima service. alles gegaan zoals verwacht en afgesproken
Rotary Huizen
Komen keurig hun afspraken na.
Wij hadden een cocktailbar ingehuurd voor een personeelsfeest. De barman was ruim op tijd, had alleen een plek nodig om alles op te zetten en ging vervolgens aan de slag. De cocktailbar werd zeer...Wij hadden een cocktailbar ingehuurd voor een personeelsfeest. De barman was ruim op tijd, had alleen een plek nodig om alles op te zetten en ging vervolgens aan de slag. De cocktailbar werd zeer goed in ontvangst genomen, binnen de kortste tijd stond er een rij. Er was keuze uit 4 alcoholische cocktails en 1 non-alcoholische cocktail. Er hoefde niet voor glaswerk etc gezorgd te worden, dit had de barman allemaal zelf bij zich.
Zeer goed meegedacht, snel en vriendelijk in communicatie. Flexibele houding en klantvriendelijk. Echte aanrader!
RAVN Systems
Op donderdagmiddag 4 mei, leek het ons nog een goed plan om onze stand op een beurs, tijdens de borrel om te laten toveren tot een G&T Bar. 's Avonds kreeg ik Djordi nog te pakken, die gelijk ging...Op donderdagmiddag 4 mei, leek het ons nog een goed plan om onze stand op een beurs, tijdens de borrel om te laten toveren tot een G&T Bar. 's Avonds kreeg ik Djordi nog te pakken, die gelijk ging kijken wat hij nog kon betekenen
Op vrijdag 5 mei, hebben we dit kortgesloten met De Bar Company. En op 8 mei, stond er een complete bar, inclusief een bekwame barman voor ons klaar!
Tijdens het event was dit een groot succes en alle aanwezigen hebben een klein feestje gevierd op onze stand en dan helpt het natuurlijk dat je ziet dat de barman er zelf ook plezier in heeft.
Wilt u een uurtje langer open dan verwacht? "Geen probleem"
Kortom, een betrouwbare club, met een "gaan we regelen" mentaliteit.
Alles is voor ons geregeld (opbouw en opruimen) en het enige dat wij nog hoefden te doen, was aan de G&T's met onze klanten en prospects.
Samenvattend: prettige mensen, succes gegarandeerd en dat voor een zeer redelijke prijs.