9.8 /10

checkbox100% beveelt Barista Bandits aan!

Mandy Perestam, CARU Containers

Altijd heel prettig om met Barista Bandits samen te werken. Goede communicatie met Henry en levert altijd top werk op locatie.

Sterke punten of verbeter punten
Snelle en duidelijke communicatie, erg service gericht en altijd goede kwaliteit koffie.

Coöperatie DELA

Top ervaring op ons afdelingsuitje vandaag. Complimenten voor het meedenken en de extra stappen die er zijn gemaakt! Tot de volgende :D

Persoonlijke service en extra stap

Funda Derindag

Barista Bandits was GREAT to work with. I had to arrange it just couple of days before the event and they were very helpful and arranged immediately! The Barista came over was very friendly and everyone liked the coffee !!!!

Sterke punten of verbeter punten
Quick, smooth service and NO problems at all...

Brundel

Bruiloft

Sterke punten of verbeter punten
Wij zijn erg tevreden. Goede service en meedenkend. Wij hebben een top dag gehad zonder zorgen!

Hans Engbers / ROC MN (B&A college)

Heerlijke koffie & thee en een kundige en vriendelijke professionele barista. Nog een pluspunt: snelle en duidelijke communicatie!

Sterk: communicatie en vriendelijkheid

Janet | Gebroeders Blokland

Altijd de beste service

meedenken, goede producten, altijd een glimlach

Natalie Ellen, Gebroeders Blokland

Zéér positief

Meedenkend, meewerkend, goed georganiseerd, in 1 woord TOP

De Regelmeisjes

Super fijn! Top service en goede kwaliteit.

Heel gastvriendelijk en flexibel

VORM

Top! Goed service en goede communicatie

Goede prijs/kwaliteitverhouding

x

Precies wat we zochten

Sterke punten of verbeter punten
De twee heren waren heel vriendelijk, service gericht, en maakte ook hele lekkere koffie. Daarnaast, in corona tijd, hebben ze er toch alles aan gedaan om het zo gezellig mogelijk te maken, en dat is gelukt! Ik heb geen verbeterpunten.

Pauline Naarding

Alles volgens afspraak en een leuke aanvulling op het feestje en natuurlijk de heerlijke koffie met veel liefde bereid. Dank jullie wel

Annemarie Krocké

Fantastisch werk geleverd voor de herdenkingsbijeenkomst van mijn vader bij ons in de tuin. Het zag er sprookjesachtig uit, de sfeer was (ondanks de verdrietige aanleiding) top, vriendelijk en attent personeel, drank assortiment gevarieerd, verassend en lekker. Bij de zoetigheden was het één nog lekkerder dan de ander. Mooie presentatie, mooi aangekleed, prachtige bloemen. Ik kan nog wel even doorgaan ;). Ontzettend veel complimentjes van onze gasten gekregen voor de organisatie.

Sterke punten of verbeter punten
Zeer goede en heldere communicatie. Bereikbaarheid was top. Uitstekend oog voor sfeer en detail.

Roeli Volkerink St Antoniusziekenhuis

De koffiekar stond bij ons ziekenhuis met heerlijke koffie en wat lekkers! Geweldig! Bedankt bandits!

Koffie was heerlijk. Smaakte zoals koffie moet smaken

Heerlijke service met een geweldige bediening

Super koffie met een fantastische uitstraling

hele fijne samenwerking

zelfs sturend, heerlijke producten, duidelijke communicatie, fijne barista''s

Barista Bandits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Barista Bandits heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2019

Barista Bandits

Barista Bandits verzorgt unieke catering concepten op locatie gericht op koffie, smoothies, wijnen en Gin & Tonics. Als full-service partner creëren wij belevingen voor talloze gelegenheden. Van een intiem tuinfeest tot grootschalige evenementen voor 1.000+ gasten. Wij zijn met onze mobiele catering actief in heel Nederland, België & Duitsland.

Notarisappelhof 26

2728 KN Zoetermeer

Mandy Perestam, CARU Containers

Coöperatie DELA

Persoonlijke service en extra stap

Funda Derindag

Sterke punten of verbeter punten
Quick, smooth service and NO problems at all...

Brundel

Bruiloft

Sterke punten of verbeter punten

Hans Engbers / ROC MN (B&A college)

Sterk: communicatie en vriendelijkheid

Janet | Gebroeders Blokland

Altijd de beste service

meedenken, goede producten, altijd een glimlach

Natalie Ellen, Gebroeders Blokland

Zéér positief

Meedenkend, meewerkend, goed georganiseerd, in 1 woord TOP

De Regelmeisjes

Super fijn! Top service en goede kwaliteit.

Heel gastvriendelijk en flexibel

VORM