Marc & Melouda Wagemans-Ait Aadi

Perfecte levering. Perfecte service. Perfect team.

Au Petit Pont

Prima geholpen door Johan van de klantenservice

Jan

Snelle levering - super gemakkelijke installering door een overzichtelijke handleiding. De handleiding op PC is gemakkelijker te lezen dan in het bijgeleverde. Na installatie moeilijkkheden met het paswoord , telefonisch contact en onmiddellijk vriendelijke gedienstige hulp.

Paul

Erg geduldig, vriendelijk en professioneel geholpen. Het bestaat!!

Paulus Drost

Geweldige service. Men nam alle tijd om mij adequaat te helpen.

Ingeborg Van Der linden

Werkt perfect, prima service

Camping Hitjesvijver

Een super goede aftersales! Er waren door de complexe situatie bij ons enkele obstakels, maar de vriendelijke medewerkers helpen je enorm goed! Ze nemen alle tijd voor je, en zorgen hoe dan ook dat het opgelost wordt. Wij hadden 2 bestaande IP-camera's die op het systeem erbij konden en ook hier werd alle tijd aan besteed, omdat het zelf niet lukte. Een van de beste en vriendelijkste medewerkers in lange tijd.

M&F

Goede snelle service , bij problemen altijd bereikbaar en kom je er niet uit hebben ze altijd een oplossing voor je. beeldkwaliteit is top!

Adrie

in een woord top snel geleverd .alleen de montage was toch wel wat moeilijker dan verwacht maar gebeld en zo opgelost.

Onder de Ooievaar BV

Snelle levering. Zeer goede service bij vragen. Je kan gewoon bellen en wordt gelijk geholpen.

Geert Boucquez

Duidelijke instructies voor de installatie. De beeldkwaliteit is goed, ik heb de pro versie.

Joop

Alles werkt perfect . Installeren simpel.Heb een nieuwe 8 kanaals recorder gekocht ivm uitbreiding naar zes cameras.Ben al meer dan 5 jaar een tevreden klant. JoopZpou het

Sterkens

Alles goed geregeld, van het begin met het advies welk systeem en later met het oplossen van de instellingen van de camera's. Vriendelijk aan de lijn en leggen je alles goed uit. Ben erg blij met de nieuwe set en ben al klant vanaf 2017 en nog steeds zeer tevreden.

De Scheirder Christiaan

Geen probleem met installeren draadloos dome-systeem plus. Beeldkwaliteit perfect!

Luc

SterSterSterSterLege ster

Ik heb 4 camera's en werken heel goed. Plaatsen en aansluiten en werkt,direkt beelden bekijken op de monitor en op de smartphone. Helemaal top.

Bascom verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bascom heeft de volgende resultaten bereikt:

☏ 056 13 60 95
✉ info@bascom.be
www.bewakingscamera.be

Marc & Melouda Wagemans-Ait Aadi

Perfecte levering. Perfecte service. Perfect team.

Au Petit Pont

Prima geholpen door Johan van de klantenservice

Jan

Paul

Erg geduldig, vriendelijk en professioneel geholpen. Het bestaat!!

Paulus Drost

Geweldige service. Men nam alle tijd om mij adequaat te helpen.

Ingeborg Van Der linden

Werkt perfect, prima service