Ad

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle reactie op mijn vraag

klaassen installatietechniek bv

snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord met de juiste oplossingen.

Oscar Rolsma beheer BV

Door mijn fout verkeerde recorder besteld, werd zonder problemen omgeruild.

Patrick Verhoeff

Goed!

Steenfabriek Engels Panningen

Goede service afdeling! Ze hebben mij perfect uitleg gegeven en hierdoor mijn probleem kunnen verhelpen.

M. Lemhadi م. لمهادي

Perfecte service en advies

twan hoeijmakers

snel en goed geholpen

Fam.uit Heemskerk

Zeer snel geleverd. We hebben een aantal keren gebeld voor ondersteuning. Als ze het te druk hadden werden we zo snel mogelijk terug gebeld. Technisch goed en snel geholpen en ze denken mee. Zeer tevreden. Ook de kwaliteit van de spullen is goed.

Kees M.

Goede kwaliteit en ondersteuning Een bezoek gebracht aan de showroom en daar professioneel voorgelicht. Volgende dag beslist om het Draadloos 2-bullet-systeem PRO aan te schaffen via de webshop. Duidelijk info over de verzending en dag later in huis. Installatie ging probleemloos. (leeftijd 68, niet echt een tech-freak) Een onduidelijkheid met het instellen van de privacy-zone werd telefonisch erg snel opgelost. Zeer duidelijke beelden en een ruime (prive!) opslag van 1 Tb Ook een voordeel: geen abonnementskosten. Beelden (terug) kijken via app en pc gaat zeer makkelijk. Zeer tevreden klant

Richard

SterSterSterSterLege ster

Prima camerasysteem, beelden zijn zeer helder en duidelijk

DE WACHTER RONNY

goede service en klant ondersteuning bij oplossen instellingen

Patrick Westyn

Top :-) installatie eenvoudig en kwaliteit zeer goed , kamera beeld super scherp - en werking met de App eenvoudig. Techn ondersteuning via mail en tel. 👍 Een aanrader.

Vinyp24

Prima advies, correct personeel

Bascom NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bascom NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 juni 2013

Bascom NL

Bascom United Kingdom 156 Great Charles Street B3 3HN Birmingham United Kingdom ☏ 0121 368 0033 ✉ info@bascom-cameras.co.uk www.bascom-cameras.co.uk Bascom Italië Via Tiziano 32 20145 Milano Italië ☏ 02 00694637 ✉ info@bascom-telecamere.it www.bascom-telecamere.it
Bascom Nederland Zoomstede 25 3431HK Nieuwegein Utrecht, Nederland ☏ 030 604 1495 ✉ info@bascom.nl www.bewakingscamera.nl Bascom België Meensesteenweg 385 8501 Kortrijk Bissegem West-Vlaanderen ☏ 056 13 60 95 ✉ info@bascom.be www.bewakingscamera.be

Zoomstede 25

3431 HK Nieuwegein

Ad

SterSterSterHalve sterLege ster

snelle reactie op mijn vraag

klaassen installatietechniek bv

snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord met de juiste oplossingen.

Oscar Rolsma beheer BV

Door mijn fout verkeerde recorder besteld, werd zonder problemen omgeruild.

Patrick Verhoeff

Goed!