Ad
snelle reactie op mijn vraag
snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord met de juiste oplossingen.
Door mijn fout verkeerde recorder besteld, werd zonder problemen omgeruild.
Goed!
Goede service afdeling! Ze hebben mij perfect uitleg gegeven en hierdoor mijn probleem kunnen verhelpen.
Heel goed ervaring beter kan het niet. تجربة جيدة جدًا، ولا يمكن أن تكون أفضل
Snelle reactie voor upgrade software
Perfecte service en advies
snel en goed geholpen
Zeer snel geleverd. We hebben een aantal keren gebeld voor ondersteuning. Als ze het te druk hadden werden we zo snel mogelijk terug gebeld. Technisch goed en snel geholpen en ze denken mee. Zeer tevreden. Ook de kwaliteit van de spullen is goed.
Goede kwaliteit en ondersteuning Een bezoek gebracht aan de showroom en daar professioneel voorgelicht. Volgende dag beslist om het Draadloos 2-bullet-systeem PRO aan te schaffen via de webshop. Duidelijk info over de verzending en dag later in huis. Installatie ging probleemloos. (leeftijd 68, niet echt een tech-freak) Een onduidelijkheid met het instellen van de privacy-zone werd telefonisch erg snel opgelost. Zeer duidelijke beelden en een ruime (prive!) opslag van 1 Tb Ook een voordeel: geen abonnementskosten. Beelden (terug) kijken via app en pc gaat zeer makkelijk. Zeer tevreden klant
Prima camerasysteem, beelden zijn zeer helder en duidelijk
goede service en klant ondersteuning bij oplossen instellingen
Top :-) installatie eenvoudig en kwaliteit zeer goed , kamera beeld super scherp - en werking met de App eenvoudig. Techn ondersteuning via mail en tel. 👍 Een aanrader.
Prima advies, correct personeel
Bascom NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bascom NL heeft de volgende resultaten bereikt:
snelle reactie op mijn vraag
snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord met de juiste oplossingen.
Door mijn fout verkeerde recorder besteld, werd zonder problemen omgeruild.
Goed!
Heel goed ervaring beter kan het niet. تجربة جيدة جدًا، ولا يمكن أن تكون أفضل