Duidelijke uitleg en service om het juiste systeem te kiezen. Snelle verzending; volgende dag in huis. Eenvoudige installatie en bij kleinigheden zijn ze op de Service afdeling perfect en...Duidelijke uitleg en service om het juiste systeem te kiezen. Snelle verzending; volgende dag in huis. Eenvoudige installatie en bij kleinigheden zijn ze op de Service afdeling perfect en klantvriendelijk ingesteld.
Niek
Erg blij met de geleverd producten. Makkelijk te installeren. Helpdesk bied meteen hulp bij vragen etc
Geert Wolters
Uitstekende service . Vriendelijk en vakkundig
Jan Wals
Prima, duidelijke info omtrent het beste systeem voor de klant
GJ Kosters
Duidelijke uitleg en direct contact
AJ
Henk Kuiper
Robert Boeijink
Na een eerdere goede ervaring, hebben we ook nu weer uw installatie aangekocht. Een goed systeem, wanneer je grote afstand moet overbruggen en weinig tot geen mogelijkheid hebt om met een...Na een eerdere goede ervaring, hebben we ook nu weer uw installatie aangekocht. Een goed systeem, wanneer je grote afstand moet overbruggen en weinig tot geen mogelijkheid hebt om met een bekabeling te werken.
Henk Hummelman
Snel antwoord
Koper
Bij aanschaf bleek camera adapter kapot te zijn. Keurig geholpen, met weinig moeite nieuwe ontvangen en alles keurig geregeld voor retourzending.