Monique
Fijne, snelle service nadat mijn pup het elastiek en houdertje van basil buddy kapot had gebeten!
- Product of service:
- Basil buddy
Super klantvriendelijk
Ondanks een eigen fout heb ik toch, onder garantie, een nieuw onderdeel toegestuurd gekregen.
Super geholpen, deden niet moeilijk overeen reserve onderdeel. Ik zou zeggen Basil kopen.
Probleem met een verloren gesp werd snel en heel coulant voor ons opgelost.
Zeer goede service van BASIL, door gratis nieuwe bevestigingselastieken te verstrekken.
Geweldig geholpen! Fantastisch! Vooral Karin krijgt van mijn een 10.
Na dat er een klein ongemak was met een tas is er direct op gereageerd op de mail en inmiddels de nieuwe tassen op de fiets gemonteerd, nogmaals bedankt voor de goede service Vriendelijke groet Marjan Scchmidt
Vriendelijk, behulpzaam, meteen tot actie overgegaan.
Na het omvallen van de fiets was de bevestiging van het mandje stuk, ze hebben kosteloos een nieuwe opgestuurt! 😃
Matig
Snelle reactie bij een vraag en een uitmuntende service
Na een mis communicatie met betrekking tot garantie is het keurig opgelost. Ik ben heel blij met m’n Buddy, kan er niet meer van buiten.
Verzoek om reserve onderdeel
Top!
Basil verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Basil heeft de volgende resultaten bereikt:
Super klantvriendelijk
Probleem met een verloren gesp werd snel en heel coulant voor ons opgelost.
Geweldig geholpen! Fantastisch! Vooral Karin krijgt van mijn een 10.
Vriendelijk, behulpzaam, meteen tot actie overgegaan.
Matig
Snelle reactie bij een vraag en een uitmuntende service