lex berndsen

Chantal Kruse

Prima service

Goede service

Dani heijli

Klant vriendelijk en snel. Ik had vraag over informatie op website, na contact werd dit snel aangepast

Snel contact, klant vriendelijk.

Ik moest zelf goed googlen of de website betrouwbaar was. De online website was niet gekoppeld (leek het) aan de fysieke winkel. Doordat de fysieke winkel goed gewaardeerd werd, had ik vertrouwen... Ik moest zelf goed googlen of de website betrouwbaar was. De online website was niet gekoppeld (leek het) aan de fysieke winkel. Doordat de fysieke winkel goed gewaardeerd werd, had ik vertrouwen dat het een betrouwbare winkel was. En ook door het contact met het bedrijf via de mail over info op de webpagina.

Petra Gelein

Snel geleverd, paste het jammer genoeg niet.

Makkelijke website

Terugsturen is er erg duur.

Esther Smit

Niet positief

Retourkosten. Ontvangst retour bevestigen en betaling duurt te lang. Maatvoering in nederlandse maten of iig duidelijk vermelden dat de maten uk maten zijn en niet us

Desiree

Prima.

Snelle reactie op vragen via e-mail.

De retourprocedure. Geen info als je iets terug stuurt, zoals ontvangstbevestiging of info over geld retour ontvangen. Pas nadat ik een e-mail stuurde, wist ik dat je je geld na maximaal 14 dagen... De retourprocedure. Geen info als je iets terug stuurt, zoals ontvangstbevestiging of info over geld retour ontvangen. Pas nadat ik een e-mail stuurde, wist ik dat je je geld na maximaal 14 dagen terug krijgt. De 14 dagen zijn nog niet om, Ik zit dus nog te wachten hierop. Ik hoop dat ze het waar maken.

peter

service

assortiment

Astrid Vingerhoed

Snel geleverd en zeer klantvriendelijk

Zeer snel geleverd en klant vriendelijk

Nvt

Jeroen Dekkers