Top!

Super service.

Tas besteld

goede website, snelle respons op e-mails

nvt

Ik heb en ski jack en broek voor mijn zoon gekocht. Het artikel was 40% afgeprijsd en ik kreeg nog een Euro 60 korting omdat ik op 1-1-2016 bestelde. De jas en broek zien er mooi uit (Peak... Ik heb en ski jack en broek voor mijn zoon gekocht. Het artikel was 40% afgeprijsd en ik kreeg nog een Euro 60 korting omdat ik op 1-1-2016 bestelde. De jas en broek zien er mooi uit (Peak Performace).

Baum sport is één van de weinigen die Peak Performance levert.

Ik zag dat bij terugzenden de klant dit zelf moet betalen. Dit kun je wel gratis maken, maar dan krijg je klanten die van alles 3 maten laten komen en continu van alles terugzenden. Uiteindelijk... Ik zag dat bij terugzenden de klant dit zelf moet betalen. Dit kun je wel gratis maken, maar dan krijg je klanten die van alles 3 maten laten komen en continu van alles terugzenden. Uiteindelijk moet dan de prijs omhoog voor klanten zoals ik die goed nadenken vooraleer ze bestellen. Ik vind het dus geen probleem als ik moet betalen om dingen terug te sturen als ik in ruil hiervoor scherpe prijzen krijg.

Moorlag

Super, super goed. Klantvriendelijk. Erg behulpzaam. Niets is te veel. Jammer dat ze zo ver weg zitten. In Amersfoort missen we nog zo'n bedrijf.

Geduld

Ik zou geen verbetering op kunnen noemen of....Misschien een koffieautomaat.

Hans

Had online schoenen besteld, bleken een halve maat te klein te zijn. Naar de winkel gereden vanuit Utrecht. Daar super geholpen, alle tijd werd genomen (bakkie koffie erbij). Erg tevreden huiswaarts... Had online schoenen besteld, bleken een halve maat te klein te zijn. Naar de winkel gereden vanuit Utrecht. Daar super geholpen, alle tijd werd genomen (bakkie koffie erbij). Erg tevreden huiswaarts gekeerd, met de juiste maat snowboard schoenen! Top website+Top winkel

Klantvriendelijkheid!

Andy Cools

Nog nooit mee gemaakt, 22u na bestelling geleverd aan huis in België!!
Zalig gewoon, dit moet een record zijn!!

Snelheid, zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en bestelgemak via website!!

Doe zo verder zou ik zo zeggen!!

Brechta Schenk

Slordige orderafhandeling (ging eerst mis) en daarna slechte financiële afhandeling (na 3 maanden retourbedrag nog steeds niet ontvangen!)

Ja, in eerste instantie leverden zij het verkeerde artikel (winterjas). Pas na over-en-weer-correspondentie werd het correcte artikel geleverd. Nu is het al meer dan 3 maanden wachten op ontvangst... Ja, in eerste instantie leverden zij het verkeerde artikel (winterjas). Pas na over-en-weer-correspondentie werd het correcte artikel geleverd. Nu is het al meer dan 3 maanden wachten op ontvangst van het retourbedrag. Schandalig!

Arne Maes

Goed, efficiënt en snel geleverd! De dag erna al in België geleverd.
Online chat ook snel en goed antwoord

Betrouwbaar en goed