Pim de Graauw

Vorige week hout besteld voor schutting en fietsenhok, dat werd na 2 of 3 dagen al snel geleverd door hun eigen bezorgdienst (echt een vakman). Goede kwaliteit hout voor hele nette prijzen!... Vorige week hout besteld voor schutting en fietsenhok, dat werd na 2 of 3 dagen al snel geleverd door hun eigen bezorgdienst (echt een vakman). Goede kwaliteit hout voor hele nette prijzen! Vanochtend weer een positieve ervaring : 1 plank nodig voor afwerking, een hele specifieke maat qua dikte en breedte. Die hebben ze ter plekke meteen op de juiste breedte gezaagd over de volle lengte, dus ik was in 5 minuten klaar voor minder dan een tientje en met een gratis espresso! Ik ben hier al langer klant en kom er altijd graag, deze week werd mij maar weer eens bevestigd waarom. Bedankt team Bax, jullie zijn toppers!

Snelle levering, goed personeel, prima service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Dirks lichtadvies

Positief

Ze denken met je mee

Erwin

(Bewerkt)

Je kan niet altijd van de kwaliteit op aan. Had bij mijn laatste bestelling een zeer kromme plank zitten. Moest hierdoor extra schroeven gebruiken om dat recht te trekken wat ook niet het beoogde... Je kan niet altijd van de kwaliteit op aan. Had bij mijn laatste bestelling een zeer kromme plank zitten. Moest hierdoor extra schroeven gebruiken om dat recht te trekken wat ook niet het beoogde aanzicht heeft benaderd. Erg jammer.

Heb inmiddels twee nieuwe planken ontvangen. 5 meter lang i.p.v. 3 meter. Deze waren ongeveer net zo krom. Een veilingdeel wat ik over had kon mee retour genomen worden maar geen geld voor terug. Heel vreemd. Lever dan gewoon 3 meter en neem het veilingdeel waar ik niks aan heb normaal retour. Hout verspilling op deze manier dus geen verbeterde review. Zal de volgende keer ook niet meer hier bestellen.

Op tijd leveren

Reactie Bax Hout Terheijden:

Beste heer Tadema,
Helaas om te vernemen dat u niet tevreden bent ondanks opnieuw leveren van de planken.
Beste heer Tadema,
De planken waren reeds verwerkt in uw constructie. Volgens voorwaarden hoeven wij in dat geval niet meer tot omruilen over te gaan. Dit hebben we ter service toch gedaan.
De gekozen afmeting 25x300mm is naar verhouding een brede plank met beperkte dikte. Deze zijn gevoelig voor hol/bol trekken. Indien de bolle kant een dagdeel of dag naar boven wordt gelegd in zonlicht zal die kant wat uitdrogen en een heel veel gevallen recht trekken.
Dit is het advies wat ik bij deze wederom aan u kan geven.
We hebben u een week vooraf een orderbevestiging gestuurd waarin wij aangeven 2 planken van 5m1 opnieuw te leveren. U heeft op deze orderbevestiging niet gereageerd dat dit niet correct zou zijn en 3m1 moest zijn. Jammer dat u hier alsnog achteraf een opmerking over maakt.
De huidige reeds verwerkte planken heeft u zelfs mogen houden. We hebben deze niet terug gevraagd.
Indien retouren binnen 2 weken plaatsvinden geven we hiervoor geld terug. Dit is niet het geval geweest.
Wij zijn er volledig van overtuigd u alle denkbare service te hebben geboden.
Hopende u hiermee alsnog voldoende te hebben geïnformeerd.
Bax Hout

Surewaard

Heel goed

Goede communicatie, correcte afhandeling

Johan de Jong

Je wordt hier vriendelijk te woord gestaan.
Ze komen met adviezen waar jezelf niet aan gedacht had.
Schitterende showroom (dat zie je niet echt aan de buitenkant) maar binnen des te meer.

Goede service en klantgericht.
Heel veel op voorraad.
Het hout is recht.

MK timmerservice

Leuk bedrijf om te komen, altijd goed geholpen!

Ruim assortiment

B van Engelen services

Zeer service gericht en bestelling keurig netjes gemaakt naar alle tevredenheid.

Service gericht en korte lijnen.

Ronald Molenaar

Prima, goed te woord gestaan en alle vragen zeer correct beantwoord

Makkelijk toegankelijk op zeer vriendelijk toon.
Sterk in advisering

Grüter VORM

Helemaal Top!

Breed assortiment en voorraad

Jordi

Bijzonder prettig.

Denkt graag mee, neemt alle tijd en heel vakkundig.