Sam

Oké bedrijf. Groot assortiment douglas en eiken. Alleen wel gericht op particulieren, met deze openingstijden kun je als bedrijf niet zo veel helaas. Douglas balk werdt wel ingekort, maar er werdt... Oké bedrijf. Groot assortiment douglas en eiken. Alleen wel gericht op particulieren, met deze openingstijden kun je als bedrijf niet zo veel helaas. Douglas balk werdt wel ingekort, maar er werdt niet even geholpen de balk in de auto te leggen. ‘succes he doei’ ... had iets attenter gekunt

Assortiment

Cas Nuy

Uitstekend geholpen

service

T de Jong

Hout aangeschaft voor meerdere tuinprojecten.

Service gericht. Goede vakkennis.

J.A Segeren

Zeer goede ervaring

D.uidelijke communicatie en afspraken en deze zijn nagekomen minpunt is te lange levertijd

Rademakers

Is goed maar wel een paar palen gescheurd, jammer

Snelle service

Vincent de Vries

Besteld en afgehaald. Zeer goede ervaring.

Vriendelijke ontvangst, goede hulp, uitstekende kwaliteit

De Groot

Goede service envriendelijk alleen het hout was van slechte kwaliteit. Scheel en veel scheuren.

Ruime sortering

Reactie Bax Hout Terheijden:

Beste heer,
We hebben contact gezocht met u naar aanleiding van uw review.
Het bleek dat u de materialen al reeds verwerkt had tot eindproduct.
Indien materialen niet naar behoren zijn...
Beste heer,
We hebben contact gezocht met u naar aanleiding van uw review.
Het bleek dat u de materialen al reeds verwerkt had tot eindproduct.
Indien materialen niet naar behoren zijn kunnen deze geruild worden. Wij stellen ons daarin meewerkend op.
Indien er voor gekozen wordt om de materialen toch te gaan verwerken is dat uw eigen keuze en eigen verantwoordelijkheid.
Het aantal planken was zeer gering. U had snel inzicht kunnen hebben bij verwerking en afhalen wat de kwaliteit van de delen was.
Jammer om dan te vernemen dat u niet tevreden bent maar u heeft ons geen kans gegeven hier iets aan te doen.
Mvg,
Bax Hout