Mark

Bij dit bedrijf heb ik 4 grote balken besteld, voor de versteviging van mijn zoldervloer.

Levering was vlot, sneller dan de levering indicatie en op het moment dat mij uit kwam.

FRazenberg

Hout is keurig op tijd geleverd. Echter verschilden de diktes per plank enorm.

Via internet/telefoon snel kunnen schakelen en de levering kwam volgens afspraak.

Reactie Bax Hout Terheijden:

Beste,
Zoals eerder in een e-mail aangegeven staat het aanbod tot omruilen van afwijkende planken nog steeds.
Beste,
Deze zagerij kennende mag er geen grote tolerantie aanwezig anders dan dat voor hout normaal is.
Mochten de planken reeds gemonteerd zijn dan kunnen we u op een toekomstige levering een korting geven.

w

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Barry

(Bewerkt)

Douglas hout besteld voor mijn overkapping. Bestelling is volgens afspraak geleverd. In eerste instantie waren er een paar balken bij die niet aan de verwachting voldeden. Na overleg met Bax hout is... Douglas hout besteld voor mijn overkapping. Bestelling is volgens afspraak geleverd. In eerste instantie waren er een paar balken bij die niet aan de verwachting voldeden. Na overleg met Bax hout is dit naar alle tevredenheid opgelost.

Snelle levering. Goed contact en zijn oplossings gericht.

Wim

Snelle en betrouwbare partner met kwaliteit materiaal voor een scherpe prijs

Snelheid

JD

Vriendelijk geholpen

gemakkelijke online bestelprocedure

Jan

Kwalitatief goed hout en een vlotte snelle levering

Kwaliteit prijsverhouding goed, snelle levering

Kaz

Top bedrijf, goede service en samen met de chauffeur alle hout op de oprit getild. Ook ben ik veel opzoek geweest naar mooie goede douglas hout en palen, niet veel naar mijn zin kunnen vinden en... Top bedrijf, goede service en samen met de chauffeur alle hout op de oprit getild. Ook ben ik veel opzoek geweest naar mooie goede douglas hout en palen, niet veel naar mijn zin kunnen vinden en hier op de gok hout besteld ivm de goede recensies. Geen moment spijt gehad, top kwaliteit hout, niet teveel kernhout en recht! Echte aanrader.

Goede service, top hout!

Firma gts