8.2/10
Prijs van de producten
Kwaliteit van de producten

Erik Schakenbos

We zijn heel erg tevreden over ons bezoek aan uw bedrijf in Etten-Leur. Vriendelijke ontvangst met koffie en een broodje. Rustig op ons gemak de vloeren kunnen bekijken, geen opdringerige verkopers.... We zijn heel erg tevreden over ons bezoek aan uw bedrijf in Etten-Leur. Vriendelijke ontvangst met koffie en een broodje. Rustig op ons gemak de vloeren kunnen bekijken, geen opdringerige verkopers. Toen we info wilden zijn we zeer goed geholpen door Linda.
Ook fijn dat we de parketvloer meteen mee konden nemen, hij werd keurig in ons busje geladen.

Beste Erik,
Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁
Beste Erik,
Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩
Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag!

ten Barge

Is wel oké.

Beste Ten Barge,
Beste Ten Barge,

Joyce

Prijzen komen niet overeen

Beste Joyce,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat u onze samenwerking als niet prettig heeft ervaren.
Graag willen wij met u in contact komen voor...
Beste Joyce,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag willen wij met u in contact komen voor een passende oplossing. Als u ons via klantgeluk@bebovloeren.nl uw bevindingen door zou willen sturen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Graag hopen wij van u te horen.

Peter Manger

Op 13/11 kurkvloer gekocht. Bij aankomst prettig en klantvriendelijk ontvangen. Uitgenodigd tot het gebruik van enkele belegde broodjes en een kopje koffie. Een prettige verkoper die ons van goed... Op 13/11 kurkvloer gekocht. Bij aankomst prettig en klantvriendelijk ontvangen. Uitgenodigd tot het gebruik van enkele belegde broodjes en een kopje koffie. Een prettige verkoper die ons van goed advies bediende.

Beste Peter,
Beste Peter,

Legebeke

Goed geholpen, redelijk aanbod qua keuze.

Beste Legebeke,
Beste Legebeke,

Karokj

Fijne winkel en vriendelijke

Beste klant,
Beste klant,

Liset

Helaas is onze vloer erg dun in de olie gezet. Al heel snel vlekken die er niet meer uitgaan. Na telefonisch contact een klein busje olie opgestuurd. Veel te weinig voor de hele vloer. Bovendien... Helaas is onze vloer erg dun in de olie gezet. Al heel snel vlekken die er niet meer uitgaan. Na telefonisch contact een klein busje olie opgestuurd. Veel te weinig voor de hele vloer. Bovendien koop ik geen vloer om die binnen een half jaar al te moeten schuren.
Ook zijn verschillende plekken/knoesten opgevuld met een soort kunststof. Dit zie je natuurlijk niet op de planken in de showroom.
Kortom valt tegen.
Liset.

Stefan Wanschers

Perfect service

K. Mulder

Goed geholpen met ervaren mensen.

Miranda

Beste Miranda,