9 /10

checkbox96% beveelt Bebo Parket aan!

Kwaliteit van de producten

Ensink

Wat een hartelijke ontvangst. Veel keuze in allerlei vloeren. Goed geholpen.

Vivian

Wat een hoeveel tegels, laminaat, pvc enz. En goede hulp.... Klantvriendelijk...gratis drinken en een broodje....cadeautje als je iets koopt!!!

Bebo vloeren etyen- leur

Antwoord Bebo Parket

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Marleen de Moor

Geweldig! Behulpzaam, vriendelijk, gezellig!

Antwoord Bebo Parket

Beste Marleen, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Sanne Schipper

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg vriendelijk en behulpzaam. Denken goed mee!

Antwoord Bebo Parket

Beste Sanne, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Jeannine Rison - Jongenelen

Via een bouwbedrijf bestelden wij een PVC -en laminaatvloer, ondervloeren en plakplinten bij Bebo in Etten-Leur. Daarna zelf plakplinten gekocht. Wij zijn echt heel blij met deze mooie vloeren. Helemaal naar onze verwachting en wens. De dienstverlening is ook heel goed en klantgericht. En de prijzen zijn echt heel aantrekkelijk. Wij raden zeker ook anderen aan om naar Bebo te gaan. Echt super!

Sabrina Lovari

Geweldig bedrijf!! En echt het goedkoopste.

Passionis

Snel, service, vriendelijke onthaal

Sergey Berdnikov

10 jaar gelden vloer gekocht. Super tevreden! nu gaan we verhuizen en weer een Bebo vloer gekocht!

Hage

We komen hier nu voor de 3e x.. dus dat zegt genoeg 👍

Antwoord Bebo Parket

Beste Corina, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

JCHM van Dijk

Ik heb echt tevreden.Goede service.

Jair Lettius

Bij welkom word je heel vriendelijk gegroet en meteen drinken en eten aangeboden. Daarnaast zijn de producten ook heel mooi geprijsd.

J.Meijers

Smit

SterSterSterSterLege ster

Super vriendelijke ontvangst en personeel legt alles keurig uit.

Sander

Zeer vriendelijke personeel, breng gezellig sfeer. Super service en goede prijzen, ik kan iedereen dit plekje aanbieden vie vloer zoek. Echt Top bedrijf.

Antwoord Bebo Parket

Beste Sander, Hartelijk dank voor uw positieve review over BeBo Vloeren, daar zijn we enorm blij mee. 😁 Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en zien u in de toekomst graag weer terug in een van onze winkels. 🤩 Tip! Bent u op de hoogte van onze winactie? Als u uw mooiste foto’s deelt op uw social media met #verliefdopmijnbebovloer, maakt u direct kans op het terugwinnen van uw aankoopbedrag! Uw foto’s zijn geld waard, dus wacht niet langer! 💰 Met vriendelijke groet, Team BeBo Vloeren

Geantwoord op

Bebo Parket verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bebo Parket heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2017

Bebo Parket

Bebo Parket, Deze week leegverkoop van lamelparket, houten vloeren, laminaat! Aanbieding van goedkope vloeren alleen deze week! Laagste prijs garantie!

Bovenlandweg 10

7671BE Vriezenveen

Kwaliteit van de producten

Ensink

Wat een hartelijke ontvangst. Veel keuze in allerlei vloeren. Goed geholpen.

Vivian

Bebo vloeren etyen- leur

Marleen de Moor

Geweldig! Behulpzaam, vriendelijk, gezellig!

Sanne Schipper

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg vriendelijk en behulpzaam. Denken goed mee!

Jeannine Rison - Jongenelen

Sabrina Lovari

Geweldig bedrijf!! En echt het goedkoopste.

Passionis

Snel, service, vriendelijke onthaal

Sergey Berdnikov

Hage

We komen hier nu voor de 3e x.. dus dat zegt genoeg 👍

JCHM van Dijk

Ik heb echt tevreden.Goede service.

Jair Lettius

J.Meijers

Smit

SterSterSterSterLege ster

Super vriendelijke ontvangst en personeel legt alles keurig uit.

Sander

Bebo Parket heeft de volgende resultaten bereikt: