Ensink
Wat een hartelijke ontvangst. Veel keuze in allerlei vloeren. Goed geholpen.
Wat een hoeveel tegels, laminaat, pvc enz. En goede hulp.... Klantvriendelijk...gratis drinken en een broodje....cadeautje als je iets koopt!!!
Geweldig! Behulpzaam, vriendelijk, gezellig!
Erg vriendelijk en behulpzaam. Denken goed mee!
Via een bouwbedrijf bestelden wij een PVC -en laminaatvloer, ondervloeren en plakplinten bij Bebo in Etten-Leur. Daarna zelf plakplinten gekocht. Wij zijn echt heel blij met deze mooie vloeren. Helemaal naar onze verwachting en wens. De dienstverlening is ook heel goed en klantgericht. En de prijzen zijn echt heel aantrekkelijk. Wij raden zeker ook anderen aan om naar Bebo te gaan. Echt super!
Geweldig bedrijf!! En echt het goedkoopste.
Snel, service, vriendelijke onthaal
10 jaar gelden vloer gekocht. Super tevreden! nu gaan we verhuizen en weer een Bebo vloer gekocht!
We komen hier nu voor de 3e x.. dus dat zegt genoeg 👍
Ik heb echt tevreden.Goede service.
Bij welkom word je heel vriendelijk gegroet en meteen drinken en eten aangeboden. Daarnaast zijn de producten ook heel mooi geprijsd.
Super vriendelijke ontvangst en personeel legt alles keurig uit.
Zeer vriendelijke personeel, breng gezellig sfeer. Super service en goede prijzen, ik kan iedereen dit plekje aanbieden vie vloer zoek. Echt Top bedrijf.
Bebo Parket verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bebo Parket heeft de volgende resultaten bereikt:
Bebo Parket
Bovenlandweg 10
7671BE Vriezenveen
Wat een hartelijke ontvangst. Veel keuze in allerlei vloeren. Goed geholpen.
Geweldig! Behulpzaam, vriendelijk, gezellig!
Erg vriendelijk en behulpzaam. Denken goed mee!
Geweldig bedrijf!! En echt het goedkoopste.
Snel, service, vriendelijke onthaal
We komen hier nu voor de 3e x.. dus dat zegt genoeg 👍
Ik heb echt tevreden.Goede service.
Super vriendelijke ontvangst en personeel legt alles keurig uit.
Bebo Parket heeft de volgende resultaten bereikt:
Bebo Parket