Hans
- Gewn
- Product of service:
- Bedbox
Helder, snel, flexibel
Passie voor hun vak en geweldige service. Bedboxholland heeft voor ons een boxtwin op maat gemaakt. Hierdoor hebben ze het mogelijk gemaakt dat we iedere vierkante centimeter van de krappe slaapkamer van onze dochter optimaal hebben kunnen benutten. Het bed werd geleverd op de afgesproken datum en tijd en staat ook nog eens prachtig. Topproduct van een topbedrijf!
Betrouwbaar, goede voorlichting en snelle levering.
In één woord: Uitstekend.
Onze ervaringen waren prima
goede afhandeling van onze bestelling
Geweldig!
super
Vriendelijk en correct geholpen
Vriendelijk
Goed uitleg prima
Uitstekende ervaring ! Gemakkelijk en vriendelijk contact. De Boxtwin (onderschuif bed) is uiterst praktisch, mooi en degelijk uitgevoerd, neemt niet veel ruimte in en voldoet geheel aan onze verwachtingen. In een handomdraai in elkaar te zetten. Heel fijn dat onze tempur matrassen (20 cm dik) goed passen op de Boxtwin. De bijgeleverde hoes sluit goed aan. Al met al staat het bijzonder netjes op onze logeerkamer en dat alles tegen een prettige prijs ! We zijn heel tevreden met het geleverde product ! Henk Dinkla
We wilden de Boxtwin graag voor aanschaf zien. We zijn opgehaald bij het station en hebben een uitgebreide demonstratie gekregen waar het eigen enthousiasme voor het product vanaf straalde. En we hebben het onderschuifbed gekocht natuurlijk.
Prettig contact, snelle levering
Bedboxholland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bedboxholland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedboxholland.nl
Linie 7
5405 AR Uden
Helder, snel, flexibel
Betrouwbaar, goede voorlichting en snelle levering.
In één woord: Uitstekend.
Onze ervaringen waren prima
goede afhandeling van onze bestelling