Cheryll van de ven
Duidelijke communicatie en weet wat ik mag verwachten
Er waren slechts 3 reacties. De waardebepaling tool was wel heel nuttig. Bedankt daarvoor
Het reageren op een advertentie is eenvoudig en in mijn account kan ik precies volgen of de verkoper al iets heeft laten weten. Als je belt naar bedrijventekoop met een vraag dan word je netjes te woord gestaan. We hebben een eerste gesprek met de verkoper gepland staan.
In mijn zoektocht naar een bedrijf ben ik op Bedrijventekoop.nl uitgekomen. Ze beschikken over een grote database en ik ben inmiddels al met een aantal leuke bedrijven in contact gekomen. Nu hopen op een succesvolle deal!
Werkt goed, fijn contact met de medewerkers bij vragen. Voldoende reacties ontvangen, deal succesvol gesloten.
0.0 reacties, 650 euro betaald maar totaal niet tevreden
Goed platform met groot bereik. Zeer geschikt voor aan- en verkoop van bedrijven in het kleinere en middensegment van het MKB.
Goede service, snel in contact, bekwame partij
Goed persoonlijk contact en veel reacties
Ik vindt de website als de medewerkers klantvriendelijk en innovatief.; gericht op het verbeteren en betere dienstverlening.
Prima platform voor het aanbieden van mijn bedrijf. Mijn anonimiteit wordt perfect gerespecteerd. Medewerkers waren eenvoudig te bereiken en zijn erg behulpzaam.
Een goed bedrijf met fijne medewerkers.
Betrouwbare, discrete en persoonlijke benadering.
JAN CUIJTEN GEWOON HOPELOOS BEDRIJF
Prima site, snelle reacties. Goede medewerkers.
Bedrijventekoop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bedrijventekoop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijventekoop.nl
De Vlonder 60
5427 DE Boekel
0.0 reacties, 650 euro betaald maar totaal niet tevreden
Goede service, snel in contact, bekwame partij
Goed persoonlijk contact en veel reacties
Een goed bedrijf met fijne medewerkers.
Betrouwbare, discrete en persoonlijke benadering.
JAN CUIJTEN GEWOON HOPELOOS BEDRIJF
Prima site, snelle reacties. Goede medewerkers.
Bedrijventekoop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bedrijventekoop.nl