Deby
Zeer teleurgesteld in het beleid. Ook slechte en arrogante verkopers. Sinds 6 jaar heeft we er al duizenden euro’s uitgeven en dan toch nog zeer klant onvriendelijk blijven. Winst gaat daar boven... Zeer teleurgesteld in het beleid. Ook slechte en arrogante verkopers. Sinds 6 jaar heeft we er al duizenden euro’s uitgeven en dan toch nog zeer klant onvriendelijk blijven. Winst gaat daar boven alles! Sneue bediening daar. Kooo er nooit meer! Zeer ( goed) maar teleurgestelde klant.
Reactie Beds & Bedding:
Beste mevrouw De By,
Beste mevrouw De By,
Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaringen met Beds & Bedding. Wij willen graag de situatie toelichten om eventuele misverstanden weg te nemen.
Overzicht van onze samenwerking:
5 september 2020: U kocht bij ons een compleet Beka bed met een Beka Elite Soft matras.
2 december 2020: U gaf aan niet volledig tevreden te zijn met het matras. Uit coulance hebben wij het matras omgeruild voor een luxer model, de Beka Dedicace Soft. Normaliter is dit niet mogelijk. In samenspraak met Beka hebben we de upgrade alsnog mogelijk gemaakt voor u. Hier is aan u enkel de gebruikelijke meerprijs voor in rekening gebracht, dit vond u destijds ook onrechtvaardig. Ondanks dat de Dedicace een kostbaarder matras is dan de Elite.
12 juni 2021: U kocht twee Beka Elite matrassen van 80x200 cm tegen een bijzonder gereduceerd tarief.
18 april 2024: U bevestigde per e-mail dat u opnieuw een Beka Dedicace Soft matras van 160x200 cm wilde bestellen, omdat dit model u goed beviel. Wij hebben dit matras voor u besteld en uitgeleverd.
13 september 2024: U nam contact met ons op omdat u vermoedde dat het matras niet overeenkwam met uw verwachtingen. Na controle bleek het om hetzelfde model te gaan dat u eerder had aangeschaft.
18 november 2024: U bestelde telefonisch een Caresse Gelfoam topper met een coulancekorting om het matras extra zacht te maken i.v.m. uw klachten.
2 december 2024: U besloot de topper te annuleren vanwege twijfels over het comfort. Wij hebben de bestelling geannuleerd en uw aanbetaling volledig teruggestort. Hoewel wij een restockingfee aan onze leverancier moesten betalen omdat de topper al onderweg was, hebben wij deze kosten niet aan u doorberekend. Conform de CBW-voorwaarden hadden wij de volledige betaling kunnen eisen, maar uit serviceoogpunt hebben wij dit niet gedaan.
15 december 2024: U gaf aan de topper toch te willen bestellen. Wij hebben een nieuwe offerte opgesteld, ditmaal zonder de eerdere coulancekorting, in verband met de extra kosten die wij eerder hebben gedragen. U betaalt hiermee de reguliere prijs die voor alle klanten geldt.
17 december 2024: U liet ons per e-mail weten het niet eens te zijn met de nieuwe offerte en gaf aan negatieve reviews te zullen plaatsen, wat u vervolgens ook heeft gedaan.
Onze inzet voor uw tevredenheid:
Ons streven is altijd geweest om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te helpen het gewenste slaapcomfort te bereiken. We hebben meerdere malen coulance getoond door kosteloze omruilingen, het aanbieden van speciale kortingen en het niet doorberekenen van annuleringskosten. Wij betreuren het dat u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent met onze service.
Onze reactie op uw feedback:
Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen deze intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldoet.
Wij hopen dat u elders het slaapcomfort vindt dat bij u past en wensen u het beste toe.
Beds & Bedding